Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Vaalijalan kuntayhtymän rekrytointi onnistui ja jatkuu

Vaalijalan kuntayhtymän tämän syksyn suurin rekrytointiprosessi on ollut henkilöstön hankkiminen Mikkelissä Siekkilän palvelukotiin. -Tällä hetkellä näyttää siltä, että hakemuksia on niin paljon (noin 200), että kaikki tehtävät (35 kpl) saadaan täytettyä, kertoo kuntayhtymän johtaja Ilkka Jokinen. Rekryprosessissa haettiin työvoimaa myös muihin Vaalijalan toimipaikkoihin. Erityisesti Pieksämäen toimipaikkaan tarvitaan kokoa ajan henkilöstöä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Koko ajan on tarjolla vakituisia työsuhteita sairaanhoitajilla.

Vaalijalan kuntayhtymä toteutti rekryprosessia yhdessä Esedun, Seurakuntaopiston, Pieksämäen kaupungin ja Etelä-Savon TE-toimiston kanssa.- Itse projekti oli myönteinen kokemus ja mielestäni jossain muodossa toimintatapaa kannattaa jatkaa. Rekrytoinnin muotoja pitää jatkuvasti kehittää, painottaa Jokinen.

Monialainen rekrytointihanke

Vaalijalan kuntayhtymän henkilöstötarpeisiin käynnistettiin monialainen rekrytointi-ja koulutusyhteistyöhanke. Vaalijalan tarpeisiin uutta henkilöstöä etsivät Pieksämäen kaupunki ja Etelä-Savon TE-toimisto. Koulutusyhteistyötä valmistelivat ja toteuttavat Esedu sekä Seurakuntaopisto.

Rekryinfoja pidettiin Vaalijalan kuntayhtymän avoimista työpaikoista kolmella eri paikkakunnalla :to 7.9. TE-Palvelut Messin tiloissa Kuopiossa. Tilaisuudesta tuotettiin työnantajan tarpeisiin rekrytointivideo, joka on katsottavissa TE-palvelut youtube-kanavalta, linkki . Toinen info pidettiin Mikkelissä ke 13.9. Esedulla ja kolmas Jyväskylässä to 21.9. Jyväskylän Aikuisopistolla. Infojen lisäksi avoimista työpaikoista ja infoista kerrottiin toimijoiden verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa, lähinnä facebookissa.

Avoimista työpaikoista on tietoa Vaalijala kuntayhtymän verkkosivuilla osoitteessa https://www.vaalijala.fi/tyopaikat sekä TE-palvelut.fi/avoimet työpaikat. Etelä-Savon TE-toimiston sivuilla on kohdassa paikalliset palvelut Töihin Vaalijalaan aina uusin tieto rekrytointi-ja koulutushankkeen etenemisestä.- Haussa on monelle eri paikkakunnalle, mutta etenkin Pieksämäelle, mm. ohjaajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, psykologeja vakituisiin työsuhteisiin sekä sijaisuuksiin, listaa Jokinen.

Vaalijala ja Seurakuntaopisto uudistavat oppisopimuskoulutusta

Esedussa tehdään työvoimakoulutusta Vaalijalan ja muiden sotealan työantajien tarpeisiin. Jo työssä olevan Vaalijalan henkilöstön ammatillista osaamista päivitetään uusimuotoisella oppisopimuskoulutuksella. Siinä Seurakuntaopiston opettaja pitää teoriatunteja Vaalijalan tiloissa. Toiminta on aluillaan ja näyttää oikein hyvältä, kertoo Ilkka Jokinen Vaalijalan kuntayhtymästä.

Lisätietoja

oppisopimuskoulutus https://www.seurakuntaopisto.fi/uutiset/toihin-vaalijalaan/

rekrytointivideo Töihin Vaalijalaan TE-palvelut youtube ,
www.vaalijala.fi

Ilkka Jokinen, Vaalijalan johtaja puh 050 60 278
Maarit Rantakurtakko, kuntoutuksen johtaja puh 050 3899 204
Kirsi Ruutala, avopalvelujen johtaja puh 040 5093 514
Sirkka Rytkönen, Etelä-Savon TE-toimiston johtaja puh 02950 44123
Päivi Salovaara, Seurakuntaopisto asiakkuuspäällikkö puh 040 350 9699
Jarmo Pohjolainen, Esedu koulutuspäällikkö puh 040 305 6647
Markus Vesterinen, Pieksämäen kaupunki elinkeinojohtaja puh 044 799 5577


Oma
asiointi