Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Valtra hakee paikallisia osaajia rekrymiittien avulla

Valtra, VMP, POKE, TE-palvelut ja Äänekosken kaupunki ovat aloittaneet yhteistyön osaavan työvoiman varmistamiseksi maailmankuulujen traktoreiden valmistukseen. Tarkoituksena on hyödyntää entistä enemmän paikallista osaamista. Äänekosken kaupungin näkökulmasta paikallisten osaajien työllistyminen Valtralle tukee alueen elinvoimaisuutta. Yhteistyön tuloksena työnhakijoille järjestetään kaksi Rekrymiittiä syksyn 2018 aikana.

Ensimmäinen Rekrymiitti on 26.9.2018, johon kutsutaan työnhakijoita TE-palvelun toimesta. Miittiin osallistuville järjestetään bussikuljetus Äänekosken ja Suolahden linja-autoasemilta. Päivän aikana osallistujat saavat tietoa Valtran työtehtävistä normaalia Miittiä enemmän, sillä päivän ohjelmaan kuuluu Valtran toiminnan esittely, yhteistyökumppaneiden puheenvuorot, tehdaskierros ja työntekijöiden tarinoita työskentelystä Valtralla.

Toinen, 11.10.2018 järjestettävä Rekrymiitti on avoin kaikille työnhakijoille ja siihen mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 50 henkilöä. Miitti järjestetään iltapäiväaikaan ja siihenkin sisältyy laaja Valtran toiminnan esittely tehdaskierroksineen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: https://www.aanekoski.fi/tyo-ja-yrittaminen/valtran-rekrymiitti-ilmottautuminen

Molempien Miittien lopussa työnhakijoilla on mahdollisuus osallistua VMP:n järjestämään pikatyöhaastatteluun.

TE-palveluiden Miitti Keski-Suomi on maksuton rekrytointipalvelu yrityksille. TE-palvelut auttavat yrityksiä rekrytoinnissa esimerkiksi järjestämällä räätälöidyn rekrytointitilaisuuden, jonne TE-toimiston asiantuntijat kutsuvat potentiaaliset työnhakijat. Näin työnantaja tapaa kerralla joukon kiinnostuneita kandidaatteja. Palvelu auttaa myös yrityksen tai toimialan tunnettuuden ja kiinnostavuuden herättämisessä työnhakijoiden keskuudessa. Miitti voidaan järjestää myös useamman yrityksen kanssa yhteistyössä.

Valtran traktorit ovat olleet haluttuja markkinoilla viime vuosina ja tämän myötä Valtra on tarjonnut yli 100 uutta työpaikkaa uusille osaajille. Suurin osa uusista työpaikoista on täytetty rekry-yhteistyökumppanin VMP:n avulla. Valtra on samaan aikaan vakinaistanut VMP:n työntekijöistä yli 60.

Valtra on yksi Keski-Suomen suurimmista teollisuusalan työantajista. Äänekoskella Suolahden tehtaalla on 900 työntekijää, joista noin 500 henkilöä työskentelee suorassa tuotantotoiminnassa.

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palvelujen korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista.

 

Lisätiedot:
Kai Jäske, HR Manager, puh 0400-216146, kai.jaske@agcocorp.com


Oma
asiointi