Ajankohtaiset

<< Takaisin

Verkostoitumista ja ulkomaiden työnhakua toukokuun valmennuksissa

Toukokuussa TE-toimiston työnhakijoiden määrä lisääntyy valmistuvien opiskelijoiden vuoksi ja tämän vuoksi valmennuksiin pyrkii enemmän ihmisiä. Jos siis kaipaat neuvoja ja ohjausta työnhakuun, on nyt hyvä hetki ilmoittautua mukaan alkaviin valmennuksiin.

Perusvalmennuksissa voit saada tietoja työnhausta ulkomaille tai hissipuheen luomiseen. Next Level -valmennuksissa pääset kehittämään omaa työnhakukampanjaasi tai opit miten hyödynnät verkostojasi työnhaussa.

Huomaathan, että valmennuksiin osallistumisesta sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa omassa työllistymissuunnitelmassa. Tutustu valmennustyyppeihin täältä.

 

Työnhakuvalmennukset

Työnhaun perusvalmennuksissa saat tarvittavat tiedot, miten pääset alkuun työnhaussa. Valmennuksissa on tarjolla 5-8 päivän ryhmiä, joissa 5 päivän aikana käyt läpi työnhakuprosessin kokonaisuudessaan ja opit hakemaan työtä tavoitteellisesti. Työnhakuprosessin läpikäynnin lisäksi 7-8 päivän valmennuksissa saat lisätietoa johonkin tiettyyn asiaan työnhaussa.

Perusvalmennus, 5pv:

Perusvalmennus, 5 pv + erikoissisältö 2-3 pv:

Next Level

Valitse max. 8 päivää eri teemoja toukokuun tarjonnasta. Valmennus on tarkoitettu työnhaun perusvalmennukset käyneille ja sille ilmoittaudutaan ennen kuun vaihdetta. Voit kuitenkin ilmoittautua myös eri teemojen aloitusviikoilla mahdollisille vapaille paikoille.

Uravalmennukset

Kaipaatko tietoa ja neuvontaa omaan ammatinvalintaasi? Mietitkö koulutukseen hakeutumista? TE-palvelujen 10 päivän uravalmennukset avustavat sinua selkeyttämään urasuunnitelmiasi.

Uravalmennukset kaikenikäisille:

 

Ilmoittautumiset valmennuksiin ja myöhemmin alkavat valmennukset löydät tapahtumakalenteristamme.


Oma
asiointi