Work in Lapland -rekrytointitapahtuma verkossa 6.9.2018

Work in Lapland – European (Online) Job Days -rekrytointitapahtuma yhdistää verkossa pohjoisen matkailualan työnantajat sekä työnhakijat ympäri Eurooppaa! EOJD-rekrytointitapahtuma toteutetaan Euroopan komission nettialustalla (www.europeanjobdays.eu) torstaina 6.9. klo 11.00-17.00.

Verkossa toteutettavan rekrytointitapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen matkailualan osaajia muualta Euroopasta sekä suomalaisia työnantajia. Tapahtuma tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta. Osallistuminen on sekä hakijoille että yrityksille täysin ilmaista.

Tapahtumapäivän aikana saat tietoa mm. alan yrityksistä, työpaikoista sekä työtehtävistä, pääset keskustelemaan yritysten kanssa ja voit vaikkapa saman tien järjestää itsellesi työpaikkahaastattelun! Päivän aikana toteutetaan live-chat sekä työnantajien ja työnhakijoiden keskinäiset haastattelut. Rekisteröidyttyäsi saat päivittyvää tietoa tapahtumaan osallistuvista työnantajista sekä työpaikoista. Tapahtuman kielenä on englanti.

Elämysjohtaja Katja Ikäheimo-Länkinen SantaPark Oy:stä toteaa, että "Work In Lapland on formaattina hieno uusi tapa rekrytoida uusia työntekijöitä matkailun tarpeisiin. Koska kilpailu alan työvoimasta on kovaa, tarvitaan uusia keinoja rekrytoinnissa. Olemme siis mukana tänäkin vuonna!"

Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin yritys saa kansainvälistä näkyvyyttä 32 EU/ETA-maassa ennen tapahtumaa, sen aikana ja myös sen jälkeen. Hakemuksia yrityksen avoimiin työpaikkoihin voi tulla alustan kautta koko hakuajan, ei pelkästään tapahtumapäivänä. Viime vuonna tapahtuma tavoitti kymmeniä yrityksiä, joissa oli avoinna lähes 500 työpaikka. Noin 2000 työnhakijaa osallistui viime vuoden tapahtumaan ja tapahtumapäivään mennessä yritykset saivat yli 1800 työhakemusta eri puolilta Eurooppaa.

Lisätietoa tapahtumasta

Rekisteröityminen

Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.

 


Oma
asiointi