Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Yli 2000 työpaikkaa esillä Alavudella ja Seinäjoella

TE-Palvelut järjestää yhteistyössä eri yhteistyökumppanien kanssa rekrytointimessut Alavudella 14.2. ja Seinäjoella 21.2. 

 

Tavoitteena messuilla on saada paikalle kymmeniä työnantajia ja satoja työnhakijoita.

"Haluamme tarjota yhteisen tapahtuman, missä tekijät ja työnantajat tapaavat toisensa", toteaa Matti Keltamäki TE-palveluista.

 

Tällä hetkellä messuilla on tarjolla yli 2000 avointa työpaikkaa. Yrityksiä mahtuu mukaan vielä. Viestintäasiantuntijana toimiva Soile Kauttio haastaakin mukaan kaikki ne yritykset, joilla rekrytointi on ajankohtaista, oppilaitokset ja erityisesti työtä hakevat, ammatinvaihtajat ja opiskelijat. "Meillä kaikilla on sama tavoite, saada ihmiset töihin ja yrityksiin työvoimaa. Nyt teillä on mahdollisuus tulla saman katon alle". 

 

TE-palvelujen palveluesimies Matti Keltamäki toteaa, että nyt, kun useat yritykset kilpailevat samoista osaajista, on yrityksen näkyvyys ja hyvän imagon luominen vielä entistä tärkeämpää. Rekrytointitapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtuma.

 

Powerpark, Eepee ja Kuusiolinna hakevat yhteensä yli tuhatta työntekijää

Härmän Powerparkissa on noin 400 työntekijän tarve. Ravintolat, puhdistuspalvelu, kahvilat, karting ja jäätelökioskit odottavat kesätyöntekijöitä. Etelä-Pohjanmaan osuuskaupan tarve on 600. Kesällä erilaiset palvelualan tehtävät ja sijaisuudet

kaipaavat työntekijöitä. Kuusiolinna Terveys Oy rekrytoi myös opiskelijoita sijaisuuksiin. 

 

CLT Plant Oy työllistää rekrytointikoulutuksen kautta

Kauhajoen Aronkylässä on alkanut tapahtua. CLT Plant Oy käynnistää tuotannon tämän vuoden aikana. Yritys hakeekin parhaillaan 20 työntekijää rekrytointikoulutuksen avulla.

 

Pop Up Ohjaamo

Seinäjoen Ohjaamo on näkyvästi mukana Seinäjoen tapahtumassa ja Ohjaamon pop up näkyy myös Alavudella. Ohjaamo toiminta on rantautumassa myös Etelä-Pohjanmaalle ja maakunnan ensimmäinen ohjaamo avattiin Ilmajoelle tammikuussa.

Ohjaamot ovat alle 30 - vuotiaiden ohjauspaikkoja. Nuorille, alle 18 -vuotiaillekin on töitä tarjolla. Seinäjoen 4H-yhdistys palkkaa kesäksi 40 - 50 nuorta erilaisiin tehtäviin. Rekrytointimessuille  toivotaan kuitenkin ihan kaikenikäisiä.

 

Työllisyystilanne

Etelä-Pohjanmaan työllisyystilanne näyttää valoisalta. Viimeisimmän työllisyyskatsauksen mukaan Etelä-Pohjanmaalla oli Manner-Suomen toiseksi alhaisin työttömyysprosentti.

Vuoteen 2016 verrattuna Etelä-Pohjanmaalla oli 20 % vähemmän työttömiä kuin vuoden 2017 lopussa. Avoinna olevien työpaikkojen tilanne näyttää hyvältä. Helmikuun alussa TE-Palvelujen järjestelmässä oli yli 500 työpaikkailmoitusta.

 

Lisätiedot tapahtumasta

TE-Palvelut

Matti Keltamäki p. 0295 046 561

Soile Kauttio p. 0295 046 610 (viestintä)

 

Lisätiedot:

www.bit.ly/kesarekryalavus

www.bit.ly/meiranrekry


Oma
asiointi