« Takaisin

Yrittäjyyskoulutusta alle 30-vuotiaille nuorille Rovaniemellä

Nuorten yrittäjyyspaja (NYP) on maksuton yrittäjyyskoulutus ensisijaisesti alle 30-vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Pajassa työstetään yrittäjyyden aiheita, mm. yrityksen perustamiseen liittyviä toimia, taloutta, myyntiä, markkinointia ja verkostoja. Seuraava yrittäjyyspaja toteutetaan Rovaniemellä 20.8.2018 alkaen.

Pajassa toimitaan työpajatyyppisesti eli aiheita käsitellään käytännön tehtävin valmentajan ohjauksessa. Lisäksi pajassa vierailee asiantuntijoita rahoitus- ja vakuutusalalta, yrittäjiä ja verkostojen edustajia. Yrittäjyyspajassa pääset työstämään omaa liiketoimintasuunnitelmaasi Yritys-Suomen sähköisessä ympäristössä. Saat suunnitelmien tekemiseen valmentajan sekä koko ryhmän tuen.

Yrittäjyyspajaan voit hakea, jos olet alle 30-vuotias ja olet työtön tai työttömyysuhan alainen. Olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja motivoitunut oman liiketoiminnan suunnitteluun tai kiinnostunut jatkamaan jo olemassa olevaa yritystä omistajanvaihdoksen kautta. Paja sopii myös sinulle, joka haluat löytää uusia tapoja oman osaamisesi tuotteistamiseen ja myyntiin. Sinulta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, sillä pajassa työskennellään suomen kielellä.

Tutustu koulutuksen sisältöön ja hae mukaan 29.7.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoa:


Oma
asiointi