Aloittavan yrittäjän palvelut

Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa monipuolisia palveluja yrittäjyyttä pohtivalle tai aloittavalle yrittäjälle.

Tietoa aloittavalle yrittäjälle:

Neuvonta puhelimitse

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu antaa tietoa ja neuvontaa yleisissä yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Yhteystiedot löydät Yritys-Suomi-puhelinpalvelun sivuilta.

Neuvonta henkilökohtaisesti

Paikalliset yritysneuvontaorganisaatiot neuvovat maksutta yrityksen perustamisessa, esimerkiksi liikeidean toteutettavuuden ja kannattavuuden arvioinnissa, rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä sekä yritysmuodon valinnassa.

Käytössäsi on paras paikallinen asiantuntemus. Tutustu Uudenmaan alueen uusyrityskeskuksiin ja kehittämisyhtiöihin sivuillamme.

Starttiraha Uudellamaalla

Perehdy hakumenettelyyn ja valmistaudu huolellisesti ennen kuin haet starttirahaa. Ohjeet starttirahan määrästä ja hakemisesta sekä yhteystietomme Uudellamaalla saat verkkosivultamme.

Startti Plus 2.0

Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa alueensa uusille starttirahan saajille maksutonta Startti Plus 2.0 -asiantuntijapalvelua. Palvelun tarkoituksena on luoda yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun sekä tukea yrittäjän markkinointitaitojen kehittymistä. Lue lisää Startti Plus 2.0 -palvelusta.

Yrittäjänä toimiminen

Aloittavan yrittäjän palvelun asiantuntijamme tukevat uusia yrittäjiä painotetusti enintään kolmen toimintavuoden ajan. Tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua, verkostoitua ja kehittää yritystoimintaa. Lue lisää työnantaja- ja yrityspalveluistamme.

Starttiraha-asiakkaana voit aina olla yhteydessä päätöksen tehneeseen asiantuntijaan.

Oma
asiointi