Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

RekryKoulutuksen avulla työpaikka

Yrityksille suunnattu RekryKoulutus on hyvä tapa rekrytoida uusia työntekijöitä. Tämän ovat huomanneet myös Veljekset Keskinen Oy ja Kuortaneen Teollisuuspalvelut Oy.

"Lähdimme rekrytointikoulutukseen mukaan, koska meillä on positiiviset kokemukset vuoden takaisesta rekrytointikoulutuksesta," toteaa rekrytointipäällikkö Katri Heikkilä Veljekset Keskiseltä. "On todella haastavaa löytää ammattitaitoisia tekijöitä ravintolapalveluihin", jatkaa Heikkilä.

"Lyhyen RekryKoulutuksen avulla onkin helppo työllistyä ravintolapalvelujen osaajaksi", toteaa Johanna Olsson TE-palveluista.

Alumiinihitsaajaksi koulutuksen kautta

Kutepa Oy kouluttaa osaavia alumiinihitsaajia RekryKoulutuksen avulla. "Haemme koko ajan myös hitsauksen ammattilaisia ja uusilla työntekijöillä on mahdollisuus osallistua meille räätälöityyn Täsmä -koulutukseen. Sekin toteutetaan Kutepan tiloissa ja pääosin työssä oppien." toteaa toimitusjohtaja Juha Kattelus.

"Alumiinihitsaajista on Etelä-Pohjanmaalla pulaa ja on hienoa, että RekryKoulutuksen avulla pystytään vastaamaan työntekijöiden saatavuuteen", kertoo Olsson.

Opiskelun aloittaville työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille opiskelu on maksutonta ja pääsääntöisesti opiskelun kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Toimeentulo turvataan opiskeluaikana työttömyysetuudella ja kulukorvauksella.

Tutustu RekryKoulutuksiin oheisista videolinkeistä:

Veljekset Keskinen

Kuortaneen Teollisuuspalvelut Oy


Oma
asiointi