Sivua rakennetaan vielä..

Osaajia yrityksiin - RekryKoulutus

Osaajia yrityksiin - RekryKoulutus on työnantajan tarpeista lähtevää koulutusta. Koulutus on suunniteltu juuri niihin tilanteisiin, jolloin osaavaa työvoimaa ei ole saatavilla ja yrityksesi haluaa kouluttaa ammattitaitoisen työntekijän. Osaajia yrityksiin on yhteishankintakoulutusta, jossa yrityksellä on 30 % maksuosuus koulutuksen kokonaishinnasta.

Tämä uudenlainen koulutusmalli eroaa tavanomaisesta rekrytointikoulutuksesta siten, että koulutus on yksilöllistä ja yritys voi kouluttaa vaikka vain yhden henkilön uudeksi työntekijäksi. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettava työllistyy yritykseen.

Mahdollisimman helppoa - kouluttajat jo valittu

Koulutusprojektiin lähteminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi työnantajalla, joten koulutuksen kouluttajatahot ovat jo kilpailutettu. Työnantaja voi valita kolmesta oppilaitoksesta itselleen parhaan kouluttajan. Kouluttajat ovat TEAK Oy, Aiko Academy Oy ja Sedu Education Oy. Katso kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot alta.

Osaajia yrityksiin - koulutus etenee samalla tavalla kuin normaali RekryKoulutus. Lue koulutuksesta lisää: Rekrykoulutus

Mahdollisuus myös työtä hakevalle

Osaajia yrityksiin koulutus on loistava markkinointikeino työtä hakevalle. Jos työllistymisesi uhkaa jäädä kiinni osaamisestasi, voit Osaajia yrityksiin  koulutuksen avulla hankkia tarvittavan ammattitaidon ja työllistyä.

Osaajia yrityksiin kouluttajat

TEAK Oy

Yhteyshenkilö: Ulvi Urbel-Suvanto p. 050 394 8766, etunimi.sukunimi@teakoy.fi

Aiko Academy Oy

Yhteyshenkilö: Sami Pekonen p. 040 665 2215, etunimi.sukunimi@sasky.fi

Sedu Education Oy

Yhteyshenkilö: Petteri Kokko p. 020 124 5271, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Lue lisää koulutusilmoituksesta (tulee myöhemmin)

 

 

 

 

Oma
asiointi