Osaajia yrityksiin - RekryKoulutus

Osaajia yrityksiin - RekryKoulutus on työnantajan tarpeista lähtevää koulutusta. Koulutus on suunniteltu juuri niihin tilanteisiin, jolloin osaavaa työvoimaa ei ole saatavilla ja yrityksesi haluaa kouluttaa ammattitaitoisen työntekijän. Osaajia yrityksiin on yhteishankintakoulutusta, jossa yrityksellä on 30 % maksuosuus koulutuksen kokonaishinnasta.

Tämä uudenlainen koulutusmalli eroaa tavanomaisesta rekrytointikoulutuksesta siten, että koulutus on yksilöllistä ja yritys voi kouluttaa vaikka vain yhden henkilön uudeksi työntekijäksi. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettava työllistyy yritykseen.

Mahdollisimman helppoa - kouluttajat jo valittu

Koulutusprojektiin lähteminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi työnantajalla, joten koulutuksen kouluttajatahot ovat jo kilpailutettu. Työnantaja voi valita kolmesta oppilaitoksesta itselleen parhaan kouluttajan. Kouluttajat ovat Suomen yrittäjäopisto, Aiko Academy Oy ja Sedu. Katso kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot alta.

Osaajia yrityksiin - koulutus etenee samalla tavalla kuin normaali RekryKoulutus. Lue koulutuksesta lisää:

RekrykoulutusYritysasiasiantuntijoiden yhteystiedotOsaajia yrityksiin esite

Mahdollisuus myös työtä hakevalle

Osaajia yrityksiin koulutus on loistava markkinointikeino työtä hakevalle. Jos työllistymisesi uhkaa jäädä kiinni osaamisestasi, voit Osaajia yrityksiin  - koulutuksen avulla hankkia tarvittavan ammattitaidon ja työllistyä.

Etuudet koulutuksen ajalta

Tutustu koulutusilmoitukseen

Osaajia yrityksiin kouluttajat:

Suomen yrittäjäopisto

Esite työnantajalle (pdf)Esite työnhakijalle (pdf)VideoLisätiedotYhteyshenkilö: Ulvi Urbel-Suvanto p. 050 394 8766, etunimi.sukunimi@syo.fi

Aiko Academy Oy

EsiteYhteyshenkilö: Sami Pekonen p. 040 665 2215, etunimi.sukunimi@sasky.fi

Sedu

VideoEsiteYhteyshenkilö: Petteri Kokko p. 020 124 5271, etunimi.sukunimi@sedu.fi

 

Oma
asiointi