AIMO, Monialainen työllisyyspalvelu

Kaikkien seinäjokisten, työmarkkinatukeen oikeutettujen palvelut saman katon alta!

Ydinajatus on tarjota palvelut vaivattomasti, yhdestä paikasta. Jokaiselle asiakkaalle tulee omaohjaaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee ne palvelut, joita asiakas tarvitsee oman tilanteensa ratkaisemiseksi.

Mikä AIMO?

AIMO on monialainen työllisyyspalvelu, joka on osa työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämiä alueellisia pilottihankkeita työvoima- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi. Seinäjoella kokeillaan uutta allianssimallia työmarkkinatukeen oikeutettujen asiakkaiden palveluissa.

Tavoitteena on tarjota asiakkaille

  • enemmän tietoa
  • asiantuntevaa, yksilöllistä palvelua
  • helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin

Allianssin sopimusosapuolina ovat Seinäjoen kaupunki, KELA, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, Sedu ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus.

Toukokuussa 2019 AIMOn asiakkaiksi siirtyvät alle 30-vuotiaat, työmarkkinatukeen oikeutetut seinäjokiset työnhakija-asiakkaat ja syksyllä palvelu laajenee koskemaan kaikenikäisiä seinäjokisia työmarkkinatukeen oikeutettuja asiakkaita.

Aukioloajat:

AIMO toimii aamupäivisin ajanvarauksella ja ilman aikaa voit tulla asioimaan ma-pe klo 12.00 - 15.30.

Missä?

AIMO sijaitsee Seinäjoella osoitteessa Keskuskatu 32 I-rappu, 3. kerros.

Saapumisohjeet:

Jalankulkijat ja pyöräilijät: saapuminen Puskantien kautta

Autoilijat: saapuminen Keskuskadun kautta

Alueella tehdään remonttitöitä, jonka vuoksi pysäköinti on sallittu vain musiikkiopiston edessä ja Framin puoleisella päädyllä.

Seuraa AIMOa myös Instagramissa @aimo_sjk ja Facebookissa @AIMOSjk (AIMO Seinäjoki). Somesta löydät  ajankohtaista tietoa AIMOn toiminnasta. #aimosjk #aimo

Yhteystiedot: aimo(at)seinajoki.fi (huom! Älä lähetä sähköpostiin asiakaspostia)

https://www.seinajoki.fi/tyojayrittaminen/AIMO,Monialainentyollisyyspalvelu.html

Projektijohtaja Annukka Haapa-aho p. 029 50 27798

Projektiasiantuntija Piia Kaunisto p. 029 50 27787

AIMOn kanssa samoissa tiloissa toimii myös Ohjaamo Seinäjoki, joka tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työnhakuun ja arkeen liittyen. Ohjaamo on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille nuorille ja palvelu on täysin maksutonta. Lisätietoa Ohjaamosta löytyy Ohjaamo Seinäjoen Facebook-sivulta, instagramista ja osoitteesta ohjaamot.fi.

Oma
asiointi