Uusi työ -palvelu

Etelä-Pohjanmaan alueella on alkanut 1.8.2017 uusi palvelumuoto TE-toimistomme asiakkaille. Tavoitteena on, että Uusi työ – palvelun kautta löydetään työttömälle työnhakijalle työpaikka. Uusi työ – palvelu on suunnattu sinulle, joka

  • olet yli 50 – vuotias ja
  • olet ollut työttömänä yli kuusi kuukautta ja
  • olet Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston asiakas

Tavoitteena on tarjota täydentäviä ja työllistymiseen tähtääviä palveluita. Suurin ja tärkein tavoite on, että sinä saat uuden työpaikan. Uusi työ -palvelu on täysin uusi palvelumuoto Etelä-Pohjanmaan alueella.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuista tilaisuutta, jota ei kannata jättää käyttämättä. Sinä teet valinnan siitä, kuka antaa palvelua työllistymisesi eteen. Palveluun lähteminen on vapaaehtoista.  

Etelä-Pohjanmaan alueelle on valittu kolme palveluntuottajaa.

Voit valita yhden palveluntuottajan. Palvelu kestää enintään kuusi kuukautta. Sitoudut siis valitsemaasi palveluntuottajaan enintään kuuden kuukauden ajaksi. Asiakkuutesi säilyy TE-toimistossa. Palvelulla ei ole vaikutusta työttömyysturvaasi.

EsiteTaustaa

Katso Palveluntuottajien esittely ja valitse omasi. Kysy rohkeasti lisätietoja palveluntuottajilta. He tekevät työtä juuri sinun työllistymisesi eteen.

Valmennuskeskus Public

Esite


Spring House Oy

Esite


Vimida OY / VMP Group

Esite