Työnhakuvalmennus

Tässä ryhmämuotoisessa työnhakuvalmennuksessa saat tukea ja ohjausta työnhakuun. Valmennuksen avulla parannat työnhakutaitojasi ja saat valmiuksia omatoimiseen työnhakuun. Tutustu sisältöön ja ilmoittaudu mukaan.

Voit ilmoittautua palveluun tämän sivun kautta. TE-toimisto ottaa sinuun yhteyttä.

Paikkakunnat ja päivämäärät näet tapahtumakalenterista ja ilmoittautumislomakkeesta.

Tapahtumakalenteri

Esite

Video

Työnhakuvalmennus verkossa

Tämä työnhakuvalmennus tapahtuu verkossa. Voit siis osallistua mistä ja milloin tahansa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Valmennuksen laskennallinen kesto on viisi päivää, mutta sen suorittamiseen on aikaa kaksi viikkoa. Tänä aikana teet tehtäviä silloin kun sinulle parhaiten sopii yhdessä valmentajasi kanssa sopimasi aikataulun mukaisesti.

Valmennuksessa saat tukea mm. oman osaamisesi markkinointiin, työnhaun asiakirjojen laadintaan ja kehittämiseen sekä piilotyöpaikkojen etsimiseen.

Katso lisätiedot esitteestä ja ilmoittaudu mukaan oheisen Ilmoittaudu tästä - painikkeen kautta.

Sinulle lähetetään sähköpostitse verkkovalmennuksen tunnukset, joilla pääset kirjautumaan palveluun.

Esite

Video

Työnhaun teemapäivät

Työnhaun teemapäivät ovat kolmen tunnin mittaisia (klo 9-12) tilaisuuksia työnhaun eri teemoista ja ne järjestetään TE-toimiston tiloissa. Teemapäivät tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamista tai päivittää tietoja oman osaamisen markkinoinnissa nykyaikaisia työnhaun kanavia ja keinoja käyttäen.

Teemapäivillä esille nousseiden tarpeiden mukaan voidaan osallistujille myöhemmin tarjota myös konkreettista apua esim. omien profiilien luomiseen Sosiaalisessa mediassa tai video CV:n tekemiseen jne. Seuraa tarjontaa Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterissa. Ryhmiin ilmoittaudutaan oheisesta linkistä ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Teemapäivät eivät ole aktiivimalliin aktiivisuusehdon täyttämistä kerryttävää palvelua eivätkä oikeuta kulukorvaukseen.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterista.

Tapahtumakalenteri

CV-Netti 4.12.2018

Oma
asiointi