menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Etelä-Savon TE-toimisto

Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnhakijoilta, työnantajia ja yhteistyökumppaneita monipuolisesti. Toimipaikkamme ovatMikkelissä, Pieksämäellä ja SavonlinnassaPalveluverkostoomme kuuluvat työllistymistä edistävät monialaiset yhteispalvelut, TYP-verkostot Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä ja Varkaudessa sekä yhteispalvelupisteet kahdeksassa Etelä-Savon kunnassa.

Tervetuloa asioimaan!

 

Löydät Etelä-Savon TE-palvelut facebookista. Tule somettamaan!

Uutiset

« Takaisin

Nuoret töihin! – julkinen tarjouskilpailu avattiin

Nuoret töihin! -tulosperusteinen julkinen tarjouskilpailu on avattu 25.3.2018. Kilpailutuksella haetaan palveluja, joilla autetaan alle 30-vuotiaita työttömiä nuoria löytämään työtä tai rohkaistaan ja ohjataan nuoria yrittäjyyteen.

Hankinta kohdistuu kahdeksan ELY-keskuksen alueelle, joiden joukassa on Etelä-Savo. Tarjouksia voi jättää 23.4.2018 saakka sähköisesti julkisten hankintojen palvelussa (Hanki-tarjouspalvelu).

Tavoitteena on tukea työllisyyteen ja yrittäjyyteen kohdistuvia kasvupalveluita tuottavien markkinoiden rakentumista ja edistää uudenlaista palveluliiketoimintaa. Ostopalvelulla vahvistetaan yksityisten palvelumarkkinoiden kehittymistä sekä haetaan palveluun joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Palvelua käyttävälle nuorelle palvelu lisää valinnanvapautta. Tavoitteena on lisätä myös palvelujen monipuolisuutta.

Hankinnoissa palvelun sisältöä, muotoja tai laajuutta ei määritetä vaan kyseessä on ns. black box-hankinta, jossa toteutetaan uudenlaista mallia maksamalla vaikuttavuudesta, eli työllistymisestä tai yrittäjäksi ryhtymisestä.

Hankinta on palvelutuotannon uudelleen järjestämistä, jossa haetaan vaikuttavuutta, yhteistyötä palveluntuottajien kanssa, hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä sekä luotetaan palvelua käyttävän asiakkaan omaan näkemykseen valinnoistaan.

Palveluhankinnan taustalla on syksyn 2017 budjettiriihessä tehty päätös lisätä tulosperusteisten hankintojen resurssointia työ- ja elinkeinohallinnossa.


Tulosta