menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Etelä-Savon TE-toimisto

Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnhakijoilta, työnantajia ja yhteistyökumppaneita monipuolisesti. Toimipaikkamme ovatMikkelissä, Pieksämäellä ja SavonlinnassaPalveluverkostoomme kuuluvat työllistymistä edistävät monialaiset yhteispalvelut, TYP-verkostot Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä ja Varkaudessa sekä yhteispalvelupisteet kahdeksassa Etelä-Savon kunnassa.

Tervetuloa asioimaan!

 

Löydät Etelä-Savon TE-palvelut facebookista. Tule somettamaan!

Uutiset

« Takaisin

Työmarkkinatori - uusi rekrytointialusta tulossa

Työ- ja elinkeinoministeriö sekä ELY-keskusten ja  TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus) ovat rakentamassa täysin uudenlaista digitaalista rekrytointialustakonseptia, jossa rekrytoinnista tehdään tulevaisuudessa ketterää ja nopeaa – kaikille osapuolille. Työvoimahallinnon uudistaminen työllistymistä tukevaksi on yksi pääministeri Juha Sipilän hallituksen kärkihankkeista ja digitalisointi hallituksen strategian läpileikkaava teema.

Lanseeraustilaisuus ti 14.3.käynnistää pilotointiprojektin, jonka tarkoitus on luoda pohja vuonna 2018 avattavaan Työmarkkinatoriin.Pilotointiprojektia vetävät yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriö, KEHA-keskus sekä 7 eri rekrytointialan palveluntarjoajaa. Kohderyhmänä ovat 20–30-vuotiaat työnhakijat, sekä työnantajat ja korkeakoulut.

Valmistuessaan Työmarkkinatori yhdistää ensimmäistä kertaa julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat keskenään tarjotakseen työnhakijalle, työnantajalle, opiskelijoille ja korkeakouluille mahdollisimman joustavan ja palvelevan kohtaamispaikan. Haku tapahtuu ammattinimikkeiden sijaan osaamistason ja -tarpeiden perusteella. Hakukone hyödyntää sekä semanttista tieto- ja käsitemallia että tekoälyä.

Pilotointiprojektin aikana käyttäjiltä kerätään palautetta sivustosta ja sen toiminnasta, jotta varsinaisen Työmarkkinatorin käyttöönotto palvelee parhaalla mahdollisella tavalla heti sen avaamisesta lähtien. Palautetta ja ideoita kerätään mm. eri sidosryhmille järjestettävissä työpajoissa, hackathon:ssa (https://ultrahack.org/ultrahack2017sprint1) ja yhteistyökumppaneiden avulla. Tällä hetkellä hankkeella on yli 50 yhteistyökumppania.

Rekrytointialan palveluntarjoajille järjestetään toukokuussa erillinen työpaja, jossa keskustellaan Työmarkkinatorin tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista.

Lisätietoa osoitteesta www.tyomarkkinatori.fi


Lisätietoja: KEHA-keskus, hankejohtaja Mikko Rantahalme, kehittämisjohtaja Vesa Jouppila(@ely-keskus.fi)

Pilotissa mukana: Vainu (www.vainu.io/fi), Me2We (www.me2we.fi), Treamer (www.treamer.com), Tiitus (www.tiitus.fi), Duunitori (www.duunitori.fi), Palkkaus.fi (www.palkkaus.fi) sekä Valmennuskeskus Public (www.valmennuskeskuspublic.fi).


Oma
asiointi

TAPAHTUMAKALENTERI

Työnhakuvalmennus

KESÄ 25 2018
ma 25.06.2018
klo 9:00
Mikkeli

Työnhakuvalmennus

KESÄ 25 2018
ma 25.06.2018
klo 9:00
Savonlinna

Työnhakuvalmennus

HEINÄ 02 2018
ma 02.07.2018
klo 9:00
Mikkeli

Työnhakuvalmennus

HEINÄ 02 2018
ma 02.07.2018
klo 9:00
Pieksämäki

Työnhakuvalmennus

HEINÄ 16 2018
ma 16.07.2018
klo 9:00
Mikkeli


Lisää tapahtumia

Tulosta