menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Etelä-Savon TE-toimisto

Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnhakijoilta, työnantajia ja yhteistyökumppaneita monipuolisesti. Toimipaikkamme ovatMikkelissä, Pieksämäellä ja SavonlinnassaPalveluverkostoomme kuuluvat työllistymistä edistävät monialaiset yhteispalvelut, TYP-verkostot Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä ja Varkaudessa sekä yhteispalvelupisteet kahdeksassa Etelä-Savon kunnassa.

Tervetuloa asioimaan!

 

Löydät Etelä-Savon TE-palvelut facebookista. Tule somettamaan!

Uutiset

« Takaisin

Työmarkkinatori - uusi rekrytointialusta tulossa

Työ- ja elinkeinoministeriö sekä ELY-keskusten ja  TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus) ovat rakentamassa täysin uudenlaista digitaalista rekrytointialustakonseptia, jossa rekrytoinnista tehdään tulevaisuudessa ketterää ja nopeaa – kaikille osapuolille. Työvoimahallinnon uudistaminen työllistymistä tukevaksi on yksi pääministeri Juha Sipilän hallituksen kärkihankkeista ja digitalisointi hallituksen strategian läpileikkaava teema.

Lanseeraustilaisuus ti 14.3.käynnistää pilotointiprojektin, jonka tarkoitus on luoda pohja vuonna 2018 avattavaan Työmarkkinatoriin.Pilotointiprojektia vetävät yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriö, KEHA-keskus sekä 7 eri rekrytointialan palveluntarjoajaa. Kohderyhmänä ovat 20–30-vuotiaat työnhakijat, sekä työnantajat ja korkeakoulut.

Valmistuessaan Työmarkkinatori yhdistää ensimmäistä kertaa julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat keskenään tarjotakseen työnhakijalle, työnantajalle, opiskelijoille ja korkeakouluille mahdollisimman joustavan ja palvelevan kohtaamispaikan. Haku tapahtuu ammattinimikkeiden sijaan osaamistason ja -tarpeiden perusteella. Hakukone hyödyntää sekä semanttista tieto- ja käsitemallia että tekoälyä.

Pilotointiprojektin aikana käyttäjiltä kerätään palautetta sivustosta ja sen toiminnasta, jotta varsinaisen Työmarkkinatorin käyttöönotto palvelee parhaalla mahdollisella tavalla heti sen avaamisesta lähtien. Palautetta ja ideoita kerätään mm. eri sidosryhmille järjestettävissä työpajoissa, hackathon:ssa (https://ultrahack.org/ultrahack2017sprint1) ja yhteistyökumppaneiden avulla. Tällä hetkellä hankkeella on yli 50 yhteistyökumppania.

Rekrytointialan palveluntarjoajille järjestetään toukokuussa erillinen työpaja, jossa keskustellaan Työmarkkinatorin tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista.

Lisätietoa osoitteesta www.tyomarkkinatori.fi


Lisätietoja: KEHA-keskus, hankejohtaja Mikko Rantahalme, kehittämisjohtaja Vesa Jouppila(@ely-keskus.fi)

Pilotissa mukana: Vainu (www.vainu.io/fi), Me2We (www.me2we.fi), Treamer (www.treamer.com), Tiitus (www.tiitus.fi), Duunitori (www.duunitori.fi), Palkkaus.fi (www.palkkaus.fi) sekä Valmennuskeskus Public (www.valmennuskeskuspublic.fi).


Oma
asiointi

TAPAHTUMAKALENTERI

Ota työnhaku haltuun! webinaari

LOKA 25 2017
ke 25.10.2017
klo 9:00
Webinaari

Työnhakuvalmennus

MARRAS 06 2017
ma 06.11.2017
klo 9:00
Savonlinna

Työnhakuvalmennus

MARRAS 06 2017
ma 06.11.2017
klo 9:00
Pieksämäki

Yrittäjyysinfo

MARRAS 06 2017
ma 06.11.2017
klo 17:00
Mikkeli

Ota työnhaku haltuun! webinaari

MARRAS 08 2017
ke 08.11.2017
klo 9:00
Webinaari

Lisää tapahtumia

Tulosta