menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Etelä-Savon TE-toimisto

Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnhakijoilta, työnantajia ja yhteistyökumppaneita monipuolisesti. Toimipaikkamme ovatMikkelissä, Pieksämäellä ja SavonlinnassaPalveluverkostoomme kuuluvat työllistymistä edistävät monialaiset yhteispalvelut, TYP-verkostot Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä ja Varkaudessa sekä yhteispalvelupisteet kahdeksassa Etelä-Savon kunnassa.

Tervetuloa asioimaan!

 

Löydät Etelä-Savon TE-palvelut facebookista. Tule somettamaan!

Uutiset

« Takaisin

Työmarkkinatori - uusi rekrytointialusta tulossa

Työ- ja elinkeinoministeriö sekä ELY-keskusten ja  TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus) ovat rakentamassa täysin uudenlaista digitaalista rekrytointialustakonseptia, jossa rekrytoinnista tehdään tulevaisuudessa ketterää ja nopeaa – kaikille osapuolille. Työvoimahallinnon uudistaminen työllistymistä tukevaksi on yksi pääministeri Juha Sipilän hallituksen kärkihankkeista ja digitalisointi hallituksen strategian läpileikkaava teema.

Lanseeraustilaisuus ti 14.3.käynnistää pilotointiprojektin, jonka tarkoitus on luoda pohja vuonna 2018 avattavaan Työmarkkinatoriin.Pilotointiprojektia vetävät yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriö, KEHA-keskus sekä 7 eri rekrytointialan palveluntarjoajaa. Kohderyhmänä ovat 20–30-vuotiaat työnhakijat, sekä työnantajat ja korkeakoulut.

Valmistuessaan Työmarkkinatori yhdistää ensimmäistä kertaa julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat keskenään tarjotakseen työnhakijalle, työnantajalle, opiskelijoille ja korkeakouluille mahdollisimman joustavan ja palvelevan kohtaamispaikan. Haku tapahtuu ammattinimikkeiden sijaan osaamistason ja -tarpeiden perusteella. Hakukone hyödyntää sekä semanttista tieto- ja käsitemallia että tekoälyä.

Pilotointiprojektin aikana käyttäjiltä kerätään palautetta sivustosta ja sen toiminnasta, jotta varsinaisen Työmarkkinatorin käyttöönotto palvelee parhaalla mahdollisella tavalla heti sen avaamisesta lähtien. Palautetta ja ideoita kerätään mm. eri sidosryhmille järjestettävissä työpajoissa, hackathon:ssa (https://ultrahack.org/ultrahack2017sprint1) ja yhteistyökumppaneiden avulla. Tällä hetkellä hankkeella on yli 50 yhteistyökumppania.

Rekrytointialan palveluntarjoajille järjestetään toukokuussa erillinen työpaja, jossa keskustellaan Työmarkkinatorin tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista.

Lisätietoa osoitteesta www.tyomarkkinatori.fi


Lisätietoja: KEHA-keskus, hankejohtaja Mikko Rantahalme, kehittämisjohtaja Vesa Jouppila(@ely-keskus.fi)

Pilotissa mukana: Vainu (www.vainu.io/fi), Me2We (www.me2we.fi), Treamer (www.treamer.com), Tiitus (www.tiitus.fi), Duunitori (www.duunitori.fi), Palkkaus.fi (www.palkkaus.fi) sekä Valmennuskeskus Public (www.valmennuskeskuspublic.fi).


Oma
asiointi

TAPAHTUMAKALENTERI

Ota työnhaku haltuun! webinaari

JOULU 13 2017
ke 13.12.2017
klo 9:00
Webinaari

Ota työnhaku haltuun! webinaari

JOULU 20 2017
ke 20.12.2017
klo 9:00
Webinaari

Rekry IN työ-ja koulutusmessut 2018

TAMMI 25 2018
to 25.01.2018
klo 12:00
Pieksämäki

RekryON

HELMI 07 2018
ke 07.02.2018
klo 13:00
Mikkeli

Duunipörssi

HELMI 10 2018
la 10.02.2018
klo 10:00
Savonlinna

Lisää tapahtumia

Jaa Tulosta