menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Etelä-Savon TE-toimisto

Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnhakijoilta, työnantajia ja yhteistyökumppaneita monipuolisesti. Toimipaikkamme ovatMikkelissä, Pieksämäellä ja SavonlinnassaPalveluverkostoomme kuuluvat työllistymistä edistävät monialaiset yhteispalvelut, TYP-verkostot Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä ja Varkaudessa sekä yhteispalvelupisteet kahdeksassa Etelä-Savon kunnassa.

Tervetuloa asioimaan!

 

Löydät Etelä-Savon TE-palvelut facebookista. Tule somettamaan!

Uutiset

« Takaisin

Vaalijalassa on töitä, tule

Vaalijalan kuntayhtymässä on osaajille heti töitä tarjolla monessa yksikössämme, toteaa kuntayhtymän johtaja Ilkka Jokinen. Olemme myös mukana koulutusyhteistyössä henkilöstömme pätevöittämiskoulutuksessa, Jokinen jatkaa. Erityisesti Pieksämäelle muuttamista suunnitteleville voimme kertoa, että alueella on tarjolla edullisia asuntoja ja lapsille hyvät päivähoitopalvelut ja uusi yläkoulu on kohta rakenteilla, Jokinen painottaa.

Monialainen rekrytointi-ja koulutushanke käynnissä

Vaalijalan kuntayhtymän henkilöstötarpeisiin on käynnissä monialainen rekrytointi-ja koulutusyhteistyöhanke. Vaalijalan tarpeisiin uutta henkilöstöä ovat etsimässä Pieksämäen kaupunki ja Etelä-Savon TE-toimisto. Koulutusyhteistyötä valmistelevat Esedu sekä Seurakuntaopisto.

Pidämme tällaista monialaista yhteistyöhanketta hyvänä keinona rekrytointi-ja koulutusasioiden hoidossa, kertoo Ilkka Jokinen. Koska olemme monella eri paikkakunnalla toimiva kuntayhtymä ja henkilöstötarpeemme on monipuolinen, monialainen yhteistyö on tehokkainta resurssien käytön ja tulosten kannalta. Haussa on mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, psykologeja vakituisiin työsuhteisiin sekä sijaisuuksiin, listaa Jokinen.

Rekryinfoja pidetään 7.9. Kuopiossa, 13.9. Mikkelissä ja 21.9. Jyväskylässä

Vaalijalan kuntayhtymän avoimista työpaikoista voi tulla kuulemaan kolmella eri paikkakunnalla pidettäviin infoihin. Ensimmäinen info to 7.9. klo 14-16 TE-Palvelut Messi, Kauppakeskus Apaja, Kuopiossa. Tilaisuutta voi seurata myös kätevästi suorana lähetyksenä MessiLivenä osoitteessa http://platform.goodmood.fi/te-palvelut/kuopio/messilive Tilaisuus tallennetaan myöhempää katsomista varten TE-palvelujen youtube kanavalle https://www.youtube.com/user/tepalvelut

Toinen info pidetään Mikkelissä ke 13.9. klo 14-16 Esedu, Otavankatu 4 ja kolmas Jyväskylässä to 21.9. klo 14-16 Jyväskylän Aikuisopiston (Viitaniementie 1 A) A-talon auditorio.

Avoimista työpaikoista on tietoa Vaalijala kuntayhtymän verkkosivuilla osoitteessa https://www.vaalijala.fi/tyopaikat sekä TE-palvelut.fi/avoimet työpaikat. Etelä-Savon TE-toimiston sivuilla Töihin Vaalijalaan löytyy aina uusin tieto rekrytointi-ja koulutushankkeen etenemisestä.

Lisätietoja www.vaalijala.fi ja

Ilkka Jokinen, Vaalijalan johtaja puh 050 60 278

Maarit Rantakurtakko, kuntoutuksen johtaja puh 050 3899 204

Kirsi Ruutala, avopalvelujen johtaja puh 040 5093 514


Tulosta