Palveluntuottajat

Hämeen alueelle on valittu yksityisten työllistymispalveluiden tuottajiksi kolme yritystä. Voit tässä tutustua rauhassa palveluntuottajien esittelyihin ja sen jälkeen valita alla olevan napin kautta haluamasi yrityksen palvelut. Sinuun ollaan yhteydessä viikon sisällä ilmoittautumisestasi.


Valmennuskeskus Public

Valmennuskeskus Public on työllistämiseen erikoistunut valmennusalan perheyhtiö. Valitsemalla meidät saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista ohjausta. Palveluun kuuluu myös työnhaun verkkovalmennus, vertaisryhmäpäiviä ja työvälityspalvelu joista räätälöidään juuri sinun tavoitteiden mukainen valmennuspaketti. Olemme Suomen suurin tämän valmennuspalvelun tuottaja.     


Arffman Consulting Oy

Arffman Consulting on valmennusten ja koulutusten asiantuntija. Avainsanat palvelussamme ovat henkilökohtainen valmennus, asiantuntemus ja aito kiinnostus sinun työllistymiseesi. Kannustamme, kuuntelemme, ideoimme ja autamme sinua työllistymisessä, tositarkoituksella. Valmentajillamme on osaamista, kokemusta, tietoa ja kykyä nähdä työllistymisen mahdollisuudet laajasti. Suunnittelet valmentajan kanssa yhdessä valmennuksen sisällön ja toteuttamistavan yksilöllisten toiveidesi mukaan. Kun laitat itsesi likoon olemme sinulle työnhaun kumppani!


VMP Group

VMP Group tarjoaa aidosti oikeita, olemassa olevia työpaikkoja. Meillä on pätevät näytöt osaamisesta jo 30 vuoden ajalta, vuosittain työllistämme lähes 20 000 henkilöä. VMP Group on valtakunnallinen rekrytointitukesi. Paikalliset yrittäjämme tuntevat paitsi sinun alueesi, myös työntekijänsä ja asiakasyritykset. Onnistumme kohtauttamaan oikeat ihmiset ja tehtävät. Joka viides solmii meillä vakituisen työsuhteen. Opastamme sinua työnhaussa ja oman osaamisen markkinoinnissa, myös koulutamme tarvittaessa. Ohjaamme urapolkusi uuteen nousuun, myymme osaamisesi oikeilla kärjillä. Eri ikäiset tekijämme työllistyvät eri aloille tuotantotehtävistä korkeimpaan johtoon.