Tavoitteena työ -palvelu

Tavoitteena työ on Kaakkois-Suomen TE-toimiston tarjoama uusi palvelu, jonka toteuttavat yksityiset palveluntuottajat: Arffman Consulting Oy, Valmennuskeskus Public ja VMP Varamiespalvelu. Palvelu on työnvälityksen tehostamiseen tähtäävä ostopalvelupilotti, josta sinun tulee sopia työllistymissuunnitelmassasi. Palvelua ei tässä vaiheessa voida tarjota kaikille. Jos olet kiinnostunut palvelusta, jätä yhteystietosi allaolevan linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä ja voimme tarkistaa kuulutko palvelun kohderyhmään.

Jätä yhteystietosi tästä

Tavoitteena työ -palvelun tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille. Pääset itse valitsemaan mieleisesi palveluntuottajan ja saat henkilökohtaista tukea ja apua työnhakuun jopa puoleksi vuodeksi.

Tapaamisten määrä ja palvelun kesto räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Enimmillään palvelu kestää 6 kuukautta ja voit hyödyntää vain yhden palveluntuottajan palveluja.

  • Tutustu palveluntuottajiin ja valitse omasi.
  • Lisätietoja palveluntuottajista saat heidän esittelyvideoistaan ja esitteistään ja rohkeasti ottamalla yhteyttä heihin
  • Kaikki palveluntuottajat järjestävät valmennustapaamiset paikkakuntakohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaan

Arffman Consulting Oy

EsittelyvideoEsite (PDF, 83 kt)


Valmennuskeskus Public

EsittelyvideoEsite (PDF, 343 kt)


VMP Varamiespalvelu

EsittelyvideoEsite (PDF, 4198 kt)

Osallistuessasi palveluun olet TE-toimistossa työttömänä työnhakijana ja sinun on mahdollista hakea matkakustannusten korvauksia käydessäsi työpaikkahaastattelussa. Voit myös hakeutua työvoimakoulutuksiin. Sinulle ei kuitenkaan aktiivisesti tehdä työtarjouksia sinä aikana kun olet mukana palvelussa.

 

Oma
asiointi

Työttömän palveluopas (suomi.fi)