<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Normet Oy, kokoonpanoasentajan RekryKoulutus info

Aloitusaika:
7.12.2017 13:30
Lopetusaika:
7.12.2017 14:30
Paikka:
Messi ja MessiLive
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Haemme Normet Oy:lle koneenasentajia RekryKoulutuksella. Haemme asennuksen työtehtävistä kiinnostuneita työntekijöitä, joilla on motivaatiota ja kehittymiskykyä, sekä määrätietoista halua lähteä mukaan kehittämään ammatillista osaamistaan yhdessä motivoituneen työyhteisön kanssa.

Normet on uudistamassa tuotantoprosessiaan, minkä seurauksena eri tyyppisiä työtehtäviä on tarjolla entistä enemmän. Kokoonpanossa erilaisia tehtäviä löytyy aina piensarjavalmistuksesta prototyyppikokoonpanoon. Normet Oy:lla on valmistustoimintaa useissa maissa, Iisalmen toimiessa tuotannon keskuksena. RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa ammattitaitoisia koneasentajia kaivosajoneuvojen kokoonpanotyöhön. Työt ovat mekaniikka-asennuksia, hydrauliikka- tai sähkötöitä ajoneuvokokoonpanon eri vaiheissa.

 


Koulutuksesta järjestetään infot: torstaina 7.12.2017 klo 13.30 TE-palvelut Messissä, Kauppakeskus Apaja, Kuopio tai seuraa infoa www.messilive.fi. Keskiviikkona 13.12.2017 klo 10.00 Pohjois-Savon TE-toimistossa, Karjalankatu 3, Iisalmi sekä klo 13.30 Kajaanissa Fazer Amican Atima-ravintolan yläkerrassa, Lönnrotinkatu 2 B. Ilmoittaudu Kuopiossa ja Iisalmessa pidettäviin infoihin tämän linkin kautta http://bit.ly/2AHgzvs