Kalenteri

Työnantajatreffit: Sector Alarm

Aloitusaika:
19.11.2019 9:45
Lopetusaika:
19.11.2019 10:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Haluatko kouluttautua myyjäksi työn ohessa ja turvata samalla muiden elämää? Sector Alarm rekrytoi tulevia turvapalveluiden myyjiä Itäkeskuksen Stoassa ti 19.11. klo 10.00!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Haluatko tehdä työtä mahtavassa tiimissä, oppia myymään, menestyä ja tehdä hyvää tulosta? Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt ihmisten koteihin palvelua, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä. Tässä työssä menestyt, jos olet energinen, tavoitehakuinen ja innokas kehittymään.

 

Aiempi työkokemus ei ole ratkaisevaa – koulutamme sinut tehtävään. Positiivisella asenteella ja kannustavan tiimin tuella pääset parhaisiin tuloksiin. Autamme sinua onnistumaan työssäsi jatkuvan perehdytyksen kautta. Sector Alarmin kouluttajat ja esimiehet tarjoavat myyjillemme onnistumisen eväät. Myyjän työtä voit tehdä meillä joko osa- tai kokoaikaisesti.

 

Myyjien palkka koostuu tuloksesta ja omasta aktiivisuudestaan. Meillä ei ole provisiokattoa. Kerromme lisää palkkauksesta työnantajatreffeillä!  Palkkaus: PALTAn toimihenkilöitä koskeva työehtosopimus.

 

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Tuulia Rauhala-Kaltio tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki) ti 19.11. kello 10-12!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!