Kalenteri

Verkkoluento: Minustako poliisi?

Aloitusaika:
13.11.2019 13:00
Lopetusaika:
13.11.2019 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Minustako poliisi? -verkkoluento on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita poliisin työtehtävistä ja alalle kouluttautumisesta. Luennolla käsitellään poliisin ammattia ja perustehtäviä, ammatin vaatimuksia sekä alalle hakeutumista. Luennon aikana keskitymme etenkin poliisikoulutuksen sisältöön, josta mukana kertomassa Poliisiammattikorkeakoulu Polamkin edustaja.

Sisältö

  • Poliisin tehtävänkuvat
  • Kouluttautuminen ja jatkokoulutus
  • Haku- ja valintaprosessi
  • Työllisyystilanne ja alan näkymät

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!