Kalenteri

« Takaisin

Valmennus luovien alojen nuorille työnhakijoille

Aloitusaika:
14.9.2020 9:00
Lopetusaika:
13.11.2020 15:00
Paikka:
Lahti
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Häme
Kuvaus:

OLETKO LUOVIEN ALOJEN TYÖNHAKIJA? TÄMÄ VALMENNUS ON SINULLE

Lahdessa alkaa syyskuussa uravalmennus, joka on suunnattu luovien alojen työnhakijoille. Valmennuksen aikana yhdessä valmentajan kanssa pääset pohtimaan seuraavaa askelta urapolullasi. Miten laajennat verkostojasi ja millä toimialoilla erityisosaamistani voitaisiin hyödyntää? Kuka voisi olla seuraava työnantajasi vai työllistäisitkö itsesi? Kenen kanssa voisin tehdä yhteistyötä? Miten myyn osaamiseni työantajalle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille?

Valmennuksessa kartoitetaan lähtötilanteesi, työ- ja koulutushistoriasi sekä osaamisesi ja vahvuutesi, kirkastetaan seuraavat tavoitteesi ja tehdään yhdessä selkeä suunnitelma mitkä askeleet sinun täytyy ottaa tavoitteeseen päästäksesi. Valmennuksen aikana tutustutaan erilaisiin työllistymisen vaihtoehtoihin, työympäristöihin, työnantajiin ja heidän työntekijätarpeisiinsa sekä mietitään vaihtoehtoina myös yrittäjyyttä ja itsensä työllistymistä. Mikäli jatkokouluttautuminen on ajankohtaista, niin tutustutaan erilaisiin työvoimakoulutuksiin, ammatillisiin opintoihin sekä korkeakouluopintoihin. Valmennuksen aikana päivität myös työnhakutaitosi. Valmennuspäivien välissä on työkokeilujakso, jonka suoritat itseäsi kiinnostavalla ja tavoitteitasi tukevalla työnantajalla.

Yhdessä valmentajan kanssa rakennatte jatkosuunnitelman, jonka avulla pääset kohti tavoitettasi: työ- tai opiskelupaikka!
Varmista paikkasi valmennuksesta ja hae mukaan!

Tervetuloa mukaan!

URAVALMENNUS
14.9.-2.10.2020 +
TYÖKOKEILUJAKSO
5.10.-6.11.2020 +
URAVALMENNUS
9.-13.11.2020

VALMENNUSPAIKKA

Opiston Kunkku
Harjukatu 46
15100 Lahti

Esite

Tämän valmennuksen numero on 693179

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiseen tarvitset yllä olevan kurssinumeron. Huomioithan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova.

Antamasi tiedot lähetetään TE-toimistolle, jossa asiantuntija tekee palveluntarvearvion. Valmennuksiin valitaan ensisijaisesti työttömiä työnhakijoita, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan palveluun. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, sinuun ollaan yhteydessä TE-toimistosta.

Ilmoittaudu tästä -painike

______________________________________

LISÄTIETOA VALMENNUKSESTA:

Hämeen TE-toimisto
mari.pirttiniemi@te-toimisto.fi
p. 0295 041 700

Spring House
info@springhouse.fi
p. 09 726 2800