<< Takaisin

Kalenteri

Webinaari: Uudelle uralle!

Aloitusaika:
21.2.2020 9:00
Lopetusaika:
21.2.2020 11:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: perjantai 21.2. klo 9–11

Paikka: webinaari

Huom! Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.

Uudelle uralle -verkkoluento on tarkoitettu kaikille, jotka miettivät ammatinvalintaa, suunnittelevat osaamisen kehittämistä tai harkitsevat alanvaihtoa. Luennon aikana saat vinkkejä ja tukea opiskelupaikan valintaan sekä tietoa erilaisista opiskelumahdollisuuksista. Samalla saat apua oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden tunnistamiseen.

Sisältö:

  •     Mistä saa tietoa ja ohjausta uravaihtoehtojen selkiyttämiseen?
  •     Yleistä tietoa opiskelujen rahoituksesta ja opiskelumahdollisuuksista
  •     TE-toimiston ammatinvalinta- ja koulutuspalvelut

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!