<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Rekrymarkkinat: kaupan ala

Aloitusaika:
16.1.2020 12:00
Lopetusaika:
16.1.2020 14:00
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: torstai 16.1.2020 kl 12-14
Paikka: kauppakeskus Ison Omenan palvelutori

Tervetuloa torstaina 16.1.2020 klo 12-14 Ison Omenan palvelutorille tekemään vaikutus kaupan alan rekrytoijiin ja tutustumaan alan koulutusmahdollisuuksiin!

Rekrymarkkinat on työntekijän ja työnantajan kohtaamispaikka Työllisyyden palvelutorilla Isossa Omenassa. Tarjoamme kuukausittain kohdennetusti tietyn alan työnhakijoille mahdollisuuden päästä suoraan työhaastatteluun. Kaupan alan rekrymarkkinoilla Ikea hakee osaajia muun muassa myyjän, asiakaspalvelutyöntekijän ja ravintolatyöntekijän tehtäviin sekä kesätöihin kaikille osastoille. Securitas haastattelee esimerkiksi palveluvartijan, järjestyksenvalvojan ja myymäläetsivän tehtävistä kiinnostuneita. Tietoa alan opiskelumahdollisuuksista tarjoaa Omnia.

Työnantajat esittelevät avoimet työpaikat klo 12 Stagella, jonka jälkeen työhaastattelut alkavat. Ilmoittautuminen haastatteluihin alkaa klo 11.30 Työllisyyden palvelutorilla.

Tulethan ajoissa, haastatteluihin pääsee 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ota mukaan tulostettu CV, jos sinulla on sellainen. Varauduthan siihen, että haastatteluita voidaan tarpeen mukaan jatkaa klo 14.30 asti. Tapahtuman aikana on mahdollista saada haastatteluvalmennusta.

Jos CV:si kaipaa päivitystä tai sinulla on muuta kysyttävää työnhausta tai kouluttautumisesta, Työllisyyden palvelutorilta saat henkilökohtaista neuvontaa ilman ajanvarausta 2.1.2020 alkaen ma-to klo 10-15.

Lisätietoja:
Espoon kaupungin yrityskoordinaattorit: tyonhakupalvelut@espoo.fi
Työllisyyden palvelutori: tyollisyydenpalvelutori@espoo.fi, espoo.fi/työllisyydenpalvelutori

Työllisyyden palvelutori palvelee yli 30-vuotiaita työnhakijoita joka viikko maanantaista torstaihin klo 10-15 Ison Omenan palvelutorilla, kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa. Torilta saa henkilökohtaista neuvontaa työnhakuun ja kouluttautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Espoon Työllisyyden palvelutorin tapahtumat löytyvät osoitteesta www.espoo.fi/työllisyydenpalvelutori
Viikko-ohjelman löydät Palvelutorin Facebook-sivuilta ja Ison Omenan palvelutorin aulan digitaalisilta näytöiltä.