Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Tunnista ja myy osaamisesi

Aloitusaika:
8.4.2020 9:00
Lopetusaika:
8.4.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä verkkoluento on tarkoitettu sinulle, joka pohdit, miten oma osaaminen tunnistetaan ja kuinka omasta ammattitaidosta tulisi kertoa työnhakutilanteessa. Valmennuksen aikana annetaan ideoita oman osaamisen kartoittamiseen, vahvuuksien tunnistamiseen sekä oman ammattitaidon markkinoimiseen työnantajalle.

Sisältö

  • Miten kerron vahvuuksistani ja osaamisestani työnantajalle?
  • Miten valmistaudun kohtaamaan mahdollisen työnantajan?
  • Millainen on osaajan hissipuhe?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!