Kalenteri

Vartissa töihin henkilöstövuokrauksen kautta!

Aloitusaika:
15.1.2020 15:00
Lopetusaika:
15.1.2020 17:00
Paikka:
Lahti
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Häme
Kuvaus:

Henkilöstöpalvelualan yrityksillä on tarjota monipuolisesti työmahdollisuuksia Päijät-Hämeessä ja ympäri Suomen. Yritykset ovat erikoistuneet henkilöstöpalveluihin, joihin kuuluu esimerkiksi henkilöstövuokrausta, rekrytointia ja henkilöstön kehittämistä.

Suorarekrytoinnin myötä etsitään työlle tekijä ja työntekijä rekrytoidaan suoraan asiakasyritykseen, johon työsuhde luodaan.

Henkilöstövuokraus on työntekijöiden ja osaajien vuokraamista eri toimialojen yrityksille sekä kunnille. Tällöin työnantajana ja palkanmaksajana toimii henkilöstöpalvelualan yritys.

Näiden yritysten kautta on mahdollista hyödyntää laajat verkostot eri alojen tehtäviä silmällä pitäen. Hait sitten rakennusalan töitä tai asiantuntijatehtäviä on yksi erittäin hyvä vaihtoehto henkilöstöpalvelualan yritykset. Ohjaamolla pääset 15.1.2020 klo 15-17 tapaamaan useamman työnantajan ja kartoittamaan työmahdollisuuksiasi. Hyödynnä tilaisuus alkavan vuoden kunniaksi, nappaa kesän duunipaikka, töitä opintojen oheen tai pysyvämpi unelmien työ!

Ota mukaan päivitetty CV ja pistäydy Ohjaamolla! Tapahtuma on kaikille avoin!

Lisätietoja Ohjaamo Lahti

Kirkkokatu 21 E, 15140 Lahti
p. 050 398 5665
tai ohjaamo.lahti@lahti.fi

www.ohjaamolahti.fi