<< Takaisin

Kalenteri

Työnhaun pikatreffit Seinäjoella

Aloitusaika:
26.9.2019 13:00
Lopetusaika:
26.9.2019 16:00
Paikka:
Seinäjoki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Etelä-Pohjanmaa
Kuvaus:

Suosittu työnhaun pikatreffit, ns. speed date - tapahtuma järjestetään taas syyskuussa.

Speed date - tapahtuma tarkoittaa sitä, että työnantajat ja työtä hakevat kohtaavat lyhyissä työhaastatteluissa. (n. 10 - 15 min.)

Tapahtumassa ensin työnantajat esittelevät yrityksensä ja rekrytointitarpeet ja tämän jälkeen työnhakija voi varata haastatteluajan haluamastaan yrityksestä.

Haastattelut pyörivät non stop. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätietoja: Johanna Olsson p. 0295 046 605.

Tapahtumassa tavattavissa myös TE-toimiston asiantuntijoita: Koulutusasiantuntija ja yritysneuvoja.

Tapahtumaan tulevat työnantajat:

Smile henkilöstöpalvelut

Etsimme erinomaisella asenteella varustettuja työntekijöitä mm. teollisuuden työtehtäviin, rakennuksille, logistiikka-, sähkö- sekä ravintola-alalle.

Kuusiolinna Terveys Oy

Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin asukkaille. Haemme lähi-/perushoitajia ja sairaanhoitajia tilapäisiin sijaisuuksiin sekä avustaviin tehtäviin tekijöitä, joilta ei vaadita sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta.
Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Etsimämme henkilö omaa hyvät työyhteisötaidot, on omatoiminen ja haluaa auttaa asiakkaita heidän itsemääräämisoikeutensa huomioiden kohti mahdollisimman mielekästä arkea.

Seinäjoki Aktivity Park Oy (Duudsonit Acktivity Park)

Haemme osa-aikaisia työntekijöitä aktiviteettipuiston sekä valvonta- ja ohjaustyöhön että asiakaspalvelu ja kassatyöskentelyyn.Työ sopii hyvin vaikkapa opiskelun oheen tai muuten osa-aikaiseksi.
 
Haemme työntekijöitä, joilla löytyy ASENNETTA ja arvostamme myös seuraavia ominaisuuksia:
 * asiakaspalvelu- ja kassankäyttötaidot
* liikunnanohjauskokemus
* iloisuus ja positiivinen elämänasenne
* omatoimisuus
* joustavuus
* työtäpelkäämätön asenne
* yrittäjämäinen ote työntekoon
* tiimihenkisyys
 
Oletko sinä etsimämme henkilö, joka palvelee asikaat vauvasta vaariin ja kruunaa heidän puistopäivän omalla läsnäolollaan. Työ on monipuolista ja sisältää mm. kassankäyttöä, valvontaa puistossa ja siivousta.
 

Yksityiset henkilökohtaisen avustajan työpaikat:

Jos haluat henkilökohtaisen avustajan työstä lisätietoja, voit varata keskusteluaikoja.

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Henkilökohtaisen avustajan työnantajat hakevat avustajia eri pituisiin työsuhteisiin.Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa.Työ on kokoaikaista tai osa-aikaista päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Työnantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Avustajan työhön ei ole pätevyys- ja koulutusvaatimuksia. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Opus Eskoo neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa. Haastattelussa voidaan keskustella tarkemmin avustajan työstä.

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo

Kehitysvamma-alan erityispalveluiden tuottajana haemme kehitysvamma-alan asiantuntijoita työskentelemään Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen asiakkaiden kanssa niin Seinäjoella, kuin maakunnissa sijaitsevilla toimipaikoillamme.
Työpaikkaan on tehtäväkohtaiset osaamis- ja ammattitutkintovaatimukset, joiden lisäksi koulutamme työntekijöitä alan täsmäosaajiksi työntekijän pohjakoulutusta ja kiinnostusta hyödyntäen.