Kalenteri

« Takaisin

Matkalla työhön - paikalliset hankkeet: Yhteistyöllä työhön

Aloitusaika:
17.9.2020 12:30
Lopetusaika:
17.9.2020 13:30
Tyyppi:
Muut, Rekrytapahtuma, Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa eri elämäntilanteissa oleville TE-palveluiden asiakkaille tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. Kolmessa osassa toteutettavan verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuu syksyn 2020 aikana pirkanmaalaisia työllisyyshankkeita, työnantajia ja kouluttajia.

Lisätietoa Matkalla työhön -tapahtumasta

Matkalla työhön esittelee sinulle Pirkanmaan hankkeiden toimintaa, työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja sekä valmennuspalveluita torstaina 17.9. klo 10-15 välisenä aikana toteutettavien verkkolähetysten kautta. Hankkeet tarjoavat apua työmarkkinavalmiuksien ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä työpaikan etsimiseen avoimilta työmarkkinoilta. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuvat yhdistykset ovat Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta, Sotainvalidien Veljesliiton Pirkka-Hämeen piiri, Nauha, Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY, SPR Punaisen Ristin Kontti, Mielen, Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etappi ja Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys.

Lähetysaikataulu ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin lähetyksiin lähetysaikataulussa annettujen linkkien kautta. Verkkotapahtuman lähetyksiin voit osallistua useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin.

Lähetykseen ilmoittautuminen

Lähetykseen ilmoittautuminen

Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy lähetyksen chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksissä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Matkalla työhön -verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan Matkalla työhön -verkkotapahtumaan!