<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Tsäänssi! Työ- ja koulutusmessut

Aloitusaika:
16.1.2020 9:00
Lopetusaika:
16.1.2020 14:30
Paikka:
Raahe
Tyyppi:
Koulutusinfo, Messut, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Tsäänssi! Työ-ja koulutusmessut on suunnattu Raahen seutukunnan alueen työ- ja koulutustarjonnasta kiinnostuneille henkilöille. Tapahtuma tarjoaa hyvät mahdollisuudet opiskelupaikan ja töiden löytämiseen ja välittää tietoa opiskeluun ja kesätöihin liittyvistä käytännöistä.

Aika: 16.1. klo 9-14.30
Paikka: Raahen kauppaporvari, Kirkkokatu 28 (toinen kerros)

Työpaikkoja tarjoavat ja/tai toimintaansa messuilla esittelevät tänä vuonna SSAB, Karentia, Raahen Monisiivous, Raahen seurakunta, Suoramarkkinointi Mega, K-Citymarket, Jot-Rent, Prisma, Antin Autokoulu, Poliisi, Fennovoima, Pro Clean, Raahen Seudun Hyvinvointikuntayhtymä, SOL-Henkilöstöpalvelut, Go On Raahe, KW-Component, Puolu Catering ja Marra.

Mukana olevat oppilaitokset:
Koulutuskeskus Brahe (Oppisopimuskeskus, Aikuiskoulutus, Ammattiopisto, Lybecker, Ruukin maaseutuopisto), Raahen lukio, Pyhäjoen lukio, Siikajoen lukio, Raahen Porvari- ja Kauppakoulu, Raudaskylän kristillinen opisto, Koulutuskeskus JEDU, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto Raahen toimipaikka.

Lisäksi mukana:
Pohjois-Pohjanmaan TE-Toimisto, Raahen seudun yrityspalvelut, Raahen kaupungin nuorisotoimi ja Satelliitti, Työttömien nuorten aktivointi ja Ohjaamo.

Elävä ammattikirjasto on mukana kolmatta kertaa. Lainattavina kirjoina ovat kuntosaliohjaaja, lastentarhanopettaja, toimittaja, sosionomi, sairaanhoitaja, nuoriso-ohjaaja, liikenneopettaja, palomies, parturi-kampaaja, kuvataiteilija, koulunkäynnin ohjaaja, taksinkuljettaja, hitsaaja, graafinen suunnittelija, valokuvaaja, videokuvaaja, tietotekniikkasuunnittelija ja tietohallintoasiantuntija.

Luennot Raahesalissa
klo 9:15, 10:00 ja 12:30
- Janne Mustonen, Choose ICT, asiakkuuspäällikkö ICT, BusinessOulu
- Julia Jyrkkä, lääketieteen tekniikan opiskelija

Luentojen alussa tietoisku kesätöistä - TE-toimiston asiantuntija Marko Salmela.

Tutustu tapahtuman esitteeseen (pdf, 513 kt).
Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Järjestäjinä toimivat Pohjois-Pohjanmaan TE-Toimisto, Seutukunnan kehittämiskeskus, Raahen kaupungin nuorisotoimi ja oppilaanohjaajat. Mukana suunnittelussa on ollut myös Raahen Porvari- ja kauppakoulun, sekä Koulutuskeskus Brahen edustajat.

Lisätietoja antavat Pohjois-Pohjanmaan TE-Toimiston asiantuntijat Marko Salmela 0295 056 720 ja Jaana Korkala 0295 056 628.