Kalenteri

Verkkoluento: Tulevaisuuden työ - miten työelämä muuttuu?

Aloitusaika:
27.7.2020 13:00
Lopetusaika:
27.7.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tulevaisuuden työ -verkkoluennolla käsittelemme työnteon erilaisia malleja työelämän muutoksen näkökulmasta. Luennon aikana pohdimme yhdessä erilaisia oman osaamisen kehittämistapoja, jotta osaaminen palvelee paremmin muuttuvan työelämän rakenteita ja pystyy vastaamaan muuttuviin työteon tapoihin.

Sisältö 

  • Osaamisen soveltaminen ja kehittäminen eri alojen työtehtäviin
  • Katsaus eri alojen tulevaisuuden näkymiin
  • Tarjolla olevat palveluvaihtoehdot

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!