<< Takaisin

Kalenteri

Rekrytreffit - Henkilöstöpalvelu Hirmu Oy etsii myyntityöntekijöitä

Aloitusaika:
23.1.2020 13:00
Lopetusaika:
23.1.2020 15:30
Paikka:
Vantaa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 23.1.2020 klo 13.00

Paikka: Tikkurila Valmennustalo Luxi, Lummetie 2, 01300 Vantaa

Tapahtuma alkaa tasan klo 13.00, joten saavuthan ajoissa paikalle.

Tapahtuman aikana kuulet tarkemmin tarjolla olevista työpaikoista sekä pääset lyhyeen työhaastatteluun! Muistathan ottaa mukaan tulostetun ansioluettelosi. Ilmoittaudu tilaisuuteen ennakkoon täältä.

Katso tarkemmat tiedot tapahtuman esitteestä.

TARJOLLA OLEVIA TYÖPAIKKOJA:


Myyntineuvottelija Fressille, Kuluttajamyynti – Vuosaari. Fressin myyntineuvottelijana mielekkäisiin työtehtäviisi lukeutuu Fressin monipuolisten tuotteiden esittelyä ja myyntiä puhelimitse uusille, liikunnasta kiinnostuneille asiakkaille sekä nykyisille asiakkaille, jotka ovat tuotteet toimiviksi jo todenneet. Aikaisempi työkokemus myynnistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä – asenne, innokkuus oppia uutta ja myynninnälkä ovat ratkaisevia tekijöitä! Kiinnostuksesi liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan katsotaan ehdottoman positiivisena. Työajat vaihtelevat arkipäivinä kello 10-20 välillä ja työmäärä on sovittavissa (noin 6h/pvä, mahdollista tehdä myös 8h/pvä).


Myynnillinen asiakaspalvelija, Kuluttajamyynti – Helsinki, Kamppi. Henkilöstöpalvelu HIRMU etsii asiakasyritykselleen Asiakaspalvelijaa, jonka tehtävänä on auttaa olemassa olevia asiakkaita lainaratkaisuissa ja niiden käyttöönotoissa löytäen heille sopivimmat ja parhaimmat ratkaisut. Asiakkaat tavoitat puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Päätehtäväsi on toimia asiakaspalvelijana, mutta etsimällämme henkilöllä on myynnillistä pilkettä silmäkulmassa. Vakituinen työpaikka. Aiempi kokemus katsotaan eduksi.


Terassilasimyyjä Lumonille, Kuluttajamyynti – Helsinki,Vantaa. Tule ensimmäisten joukossa mukaan uuteen Lumonin myyntitiimiin pääkaupunkiseudulle! Mikäli sinulla on halu oppia huippumyyjäksi ja päästä vaikuttamaan omaan palkkaasi, niin lähetä ripeästi hakemus. Lumonin myyntiedustajana pääset palvelemaan kotitalouksia terassilasiratkaisujen parissa ja kehittymään asiantuntijaksi alan merkittävän toimijan suojattina. Lumonin luotettava brändi ja 40 vuoden kokemus alalta ovat sinun oman kasvutarinasi tukena! Myyntikokemuksesta on hyötyä, mutta enemmän arvostetaan myynnillistä ja ennakkoluulotonta tekijämiehen tai -naisen asennetta. Aktiivisen myynnin, tarjousten tekemisen ja kauppojen klousaamisen lisäksi osallistut myös ahkerasti messuille ja ständeille keräämään uusia liidejä.


Sales Manager, B2B yritysmyynti – Espoo. Tässä tehtävässä pärjääminen edellyttää aikaisempaa kokemusta yritysmyynnin parista. Asiakasyritys EGN tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset kohtamaan Suomen korkeampaa johtoa ja tarjoamaan heille vahvoja ammatillisia suhteita ja osaamisen kehittämistä kollegaryhmän verkoston avulla. Oman kokemuksesi ja tietämyksesi mukaan sinulla on mahdollista työskennellä niin markkinointijohdon, HR-johdon, lakijohdon, liiketoimintajohdon tai esimerkiksi myyntijohdon vaikuttajien parissa. Työ tarjoaa sinulle kansainvälisen yrityksen edut sekä vakaan pohjapalkan kannustavalla provisiolla. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työpaikka sijaitsee Espoon Leppävaarassa.