<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutusinfo: Raskaskalustoasentaja

Aloitusaika:
15.3.2018 13:00
Lopetusaika:
15.3.2018 14:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

 

Raskaskalustoasentajan RekryKoulutus on tarkoitettu motivoituneille, itsensä kehittämiseen sitoutuville raskaitten työkoneiden sekä kuorma- ja linja-autojen parissa työskentelystä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat työllistyä pitkäaikaisesti raskaankaluston yrityksiin. Koulutukseen hakeutuvilla voi olla jo kokemusta ja koulutusta alalle tai ajatuksena voi olla myös alanvaihto - tärkeintä on asenne ja halu tehdä raskaskalustoasentajan työtä!

Osallistu RekryKoulutuksen infotilaisuuteen Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa (TAKK), Kurssikeskuksenkatu 11, Ravintola Nastan kabinetissa torstaina 15.3.2018 klo 13.00 alkaen. Infotilaisuudessa pääset tutustumaan koulutustiloihin ja koulutushankkeessa mukana oleviin rekrytoiviin yrityksiin.

Ota CV mukaasi ja tule esittäytymään!

Koulutus toteutetaan yhdessä 14 pirkanmaalaisen yrityksen kanssa ja sen päätavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen. Mukana olevat yritykset ovat Jaakko Pohjola, Lahma-Trans, Lielahden Autokeskus, Länsilinjat Huolto, Läänin Kuljetus, Oy Markku Mikkola K.E, Paunu Oy, Pirkanmaan Ajoneuvohuolto, R-Asennus Oy, RealMachinery, RKH Raskaan kaluston Huolto, Trukki Timlin, VAK Huoltopalvelut ja Veho Trucks.

Lue lisätietoja koulutuksen hakuilmoituksesta ja jätä hyvä hakemus.

Koulutusilmoitus