<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Oman suunnan löytäminen -valmennus

Aloitusaika:
23.4.2019 9:00
Lopetusaika:
8.5.2019 15:00
Paikka:
Sepänkatu 1, 70100 Kuopio
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Oman suunnan löytäminen -valmennus

Onko urasuunnitelmasi hukassa? Tarvitsetko henkilökohtaista ohjausta?  Tiedätkö, miten hyödyntäisit osaamistasi tai vahvuuksiasi?

Tule suunnittelemaan tulevaisuuttasi! Tee haaveistasi totta!

Oman suunnan löytäminen -valmennuksessa saat tuoretta tietoa eri alojen työllisyysnäkymistä ja työllistymisvaihtoehdoista ja tutustut eri alojen ammatteihin. Valmennus antaa sinulle ajantasaista tietoa koulutusvaihtoehdoista ja opiskelumuodoista. Samalla selvität osaamisesi ja vahvuutesi ura- ja koulutussuunnitelmiasi varten. Valmentaja auttaa sinua oman alan löytämisessä, suunnitelmien laadinnassa sekä työ- tai koulutuspaikan hakemisessa sinun tarpeittesi mukaan. Valmennus sisältää sekä ryhmävalmennusta että henkilökohtaista ohjausta. Se voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Katso esite tästä ja ilmoittaudu mukaan!

Hakeminen: Ota yhteys TE-toimistoon omaan virkailijaasi tai jätä s-postia osoitteeseen kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi tai ammatinvalinnanohjaukseen avo.pohjois-savo@te-toimisto.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön TE-palveluiden verkkosivuilla Oma asioinnissa. Sovittuasi osallistumisesta TE-toimistossa olet suoraan tervetullut osallistumaan valmennukseen. Kouluttajalta saat halutessasi lisätietoja jo ennen valmennuksen alkua.