Kalenteri

Edu + Job Kokkola/Karleby

Aloitusaika:
4.2.2020 10:00
Lopetusaika:
4.2.2020 17:00
Paikka:
Kokkola Karleby
Tyyppi:
Messut, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjanmaa
Kuvaus:

Jos työpaikka kesäksi tai pidemmäksi aikaa on hakusessa tai mietit opiskelun aloittamista, kannattaa ehdottomasti tulla Edu + Job -messuille Kampushallille Kokkolaan tiistaina 4.2. klo 10-17. Paikalla on kymmeniä työnantajia, kouluttajia ja muita näytteilleasettajia.

TE-palvelut on messuilla mukana vahvalla panoksella. Meiltä saat tietoa työmahdollisuuksista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja samalla saat mukaasi uunituoreen kesätyöoppaamme.

Kesätyö Ahvenanmaalla on monen toiveissa ja siksi osastollamme on palveluksessasi myös Ahvenanmaan kesätöiden asiantuntija.

Osastollamme tapaat myös ruotsalaisen EURES-neuvojan, jolta saat kullanarvoista tietoa, mikäli (kesä)työ Ruotsissa kiinnostaa.

Jos kesätyö Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa voisi olla sinun juttusi, kannattaa tutustua Nordjobb'n tarjoamiin mahdollisuuksiin. Osastollamme on harvinainen tilaisuus keskustella suoraan Norjobb'n edustajien kanssa. Tätä mahdollisuutta ei ole joka päivä tarjolla!

Älä missaa messuja!

Lisää tietoa messuista  Edu + Job -kotisivuilta.

 

Söker du jobb för inkommande sommar eller för en längre tid eller funderar du på att börja studera? I så fall lönar det sig att komma med på Edu + Jobb -mässan i Kampushallen i Karleby 4.2 kl.10-17. På mässan har du möjlighet att träffa tiotals arbetsgivare, utbildare och andra utställare.

Österbottens TE-byrå satsar mycket på Edu + Job -mässan. Kom och träffa oss så får du information om såväl sommarjobb som långvarigare jobbmöjligheter i hemlandet och utomlands. Från vår monter kan du också hämta vår sommarjobbsguide 2020 med aktuell information för dig som söker sommarjobb.

Sommarjobb på Åland? Kom och träffa representanter för Ålands arbetsförmedling.

Är du intresserad av jobb eller sommarjobb i Sverige, Norge, Danmark eller Island, lönar det sig absolut att besöka vår monter. Där hittas nämligen experter från EURES Sverige och Nordjobb. En chans som inte erbjuds varje dag!

Missa inte mässan!

Läs mer på Edu + Job's webbplats