<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Työllisty palvelutyöntekijäksi Kangasalan kaupungille

Aloitusaika:
7.11.2019 14:00
Lopetusaika:
7.11.2019 16:00
Paikka:
Kangasala
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Pirkanmaan TE-palvelut järjestävät yhteistyössä Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalveluiden kanssa avointen ovien rekrytointitilaisuuden torstaina 7.11. klo 14 alkaen.

Tilaisuuteen saapumalla saat lisätietoa palvelutyöntekijän tehtävästä ja mahdollisuuden osallistua pikahaastatteluun. Voit olla alan ammattilainen tai valmis kouluttautumaan alan osaajaksi - pikahaastatteluun et tarvitse mukaasi kuin iloisen ja avoimen mielen!

Paikka: Pikkolan koulun ruokasali, Finnentie 40, Kangasala.

Kangasalan kunnan palvelutyöntekijät työskentelevät ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyössä, johon koulutusvaatimuksena on siivousalan perus- tai ammattitutkinto. Palvelutyöntekijänä pääset työskentelemään puhtaanapidon-, ateriapalveluiden ja välinehuollon tehtävissä Kangasalan kaupungin koulu-, päiväkoti-, ja hoivakohteissa.

Työssä eduksi katsotaan kokemus siivousalan tehtävistä (ei pakollinen) tai keittiöpuolen työkokemus ja koulutus. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Palvelutyöntekijöiltä edellytetään aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Olethan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa.

Tutustu tehtävään avoimen työpaikkailmoituksen kautta