Kalenteri

« Takaisin

Nuorille töitä Pirkanmaa - Sosiaalinen media työnhaussa

Aloitusaika:
2.6.2020 14:00
Lopetusaika:
2.6.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Nuorille töitä Pirkanmaa - Sosiaalinen media työnhaussa -verkkoluento on suunnattu nuorille, jotka haluavat tietää enemmän sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Sen aikana käydään läpi yleisimmät työnhaussa käytettävät sosiaalisen median kanavat, kuten LinkedIn, Facebook ja Twitter. Osallistumalla luennolle saat tietoa muun muassa hyvän profiilin rakentamisesta, osaamisen kuvailemisesta, eri kanavien mahdollisuuksista ja hakujen toiminnasta.

Sisältö

  • Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa?
  • Eri kanavien mahdollisuudet ja hakujen toiminta
  • Minkälainen on hyvä profiili?
  • Kuinka kuvaan osaamiseni?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisesta linkistä ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Luennolle ilmoittautuminen

Lähetystä voit seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa . Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille ja erityisesti alle 30-vuotiaille. Siinä käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä materiaalia jaeta osallistujille.