<< Takaisin

Kalenteri

Verkkoluento: LinkedIn työnhaussa edistyneille

Aloitusaika:
31.1.2019 9:00
Lopetusaika:
31.1.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä valmennus on tarkoitettu LinkedIniä pidempään käyttäneille, jotka kaipaavat uusia ideoita ja ajatuksia LinkedInin hyödyntämiseen työnhaussa. Sen aikana tutustutaan LinkedInin erilaisiin sisäänrakennettuihin palveluihin sekä tarkastellaan omaa profiilia ja sen hyödyntämistä työnhaussa.

Sisältö  

  • Uusia ideoita ja ajatuksia LinkedInin hyödyntämiseen työnhaussa 
  • LinkedInin sisäänrakennetut palvelut

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.  

Ilmoittautuminen verkkoluennolle  

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissä, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!