<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Tunnista kansainväliset työnhakuvalmiutesi 

Aloitusaika:
4.3.2020 9:00
Lopetusaika:
4.3.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Osallistumalla verkkoluennolle saat hyvät työkalut kansainväliseen työnhakuun! Luennolla tuodaan esille kansainvälisen työskentelyn mahdollisuuksia ja sen hyötyjä työuran rakentamisessa. Sen aiheissa käsitellään esimerkiksi apuvälineitä ja lähteitä, joita voit hyödyntää työnhaussasi. Saat tietoa kansainvälisistä työnhakumahdollisuuksista, vinkkejä ulkomailla työskentelyyn sekä työnhaun prosessiin.

Sisältö

  • Mistä kansainvälisiä työpaikkoja löytää?
  • Mitä ansioluettelossa (CV) ja hakemuksessa tulee ottaa huomioon, kun hakee työtä ulkomailta?
  • Minkälaisia ominaisuuksia ulkomailla työskentely vaatii?
  • Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun lähtee työhön ulkomaille?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Voit seurata lähetystä useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Verkkoluennon aikana voit osallistua myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Luento on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille, kansainvälisistä työskentelymahdollisuuksista kiinnostuneille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!