<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Timaco Oy hakee RekryKoulutuksella CNC -koneistajia

Aloitusaika:
15.8.2019 10:00
Lopetusaika:
15.8.2019 11:00
Paikka:
Iisalmi ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Etsitkö uusia haasteita työurallesi? Kiinnostaako CNC-koneistus?

Timaco Oy hakee henkilöitä RekryKoulutuksen kautta koulutettavaksi CNC-koneistajiksi. RekryKoulutuksessa opit Timaco Oy:ssa CNC-koneistajan työssä tarvittavat taidot henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi mukaan. Aikaisempi koulutus ja työkokemus kone- ja tuotantotekniikan tai muun teknisen alan työstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on aito kiinnostus koneistuksen työtehtävien oppimiseen ja valmius kehittää omaa ammatillista identiteettiäsi haasteellisissa työtehtävissä. Tarvitset myös hyvät ryhmässä toimimisen taidot.

Koulutusaika 28.10.2019 - 27.7.2020 (sisältää 5 päivän loman)
Koulutuspaikka: Ylä-Savon ammattiopisto Asevelikatu 4, Iisalmi ja Timaco Oy, Levytie 6, Iisalmi.

Koulutuksen tavoitteena on saada koneistuksen työtehtäviin osaavaa ja oppimaan motivoitunutta henkilöstöä, jotka vastaavat Timaco Oy:n työntekijöilleen asettamia
vaatimuksia.Timaco Oy työllistää koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet.
Lue lisää koulutuksesta

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Iisalmen TE-palvelut Messissä, verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen Messissä ja toisin päin.