<< Takaisin

Kalenteri

Koulutusinfo: Kouluttaudu ja työllisty vartijaksi Securitakselle

Aloitusaika:
9.1.2020 13:00
Lopetusaika:
9.1.2020 15:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Koulutus sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään vartijan työssä. Vartijan tehtävänä on ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta toimialueillaan, vartioida toimeksiantajan omaisuutta ja henkilöiden koskemattomuutta, paljastaa toimeksiantajaan kohdistuvia rikoksia tai toimia muiden vartijoiden esimiehenä. Vartijan tehtävä on useimmiten itsenäinen, ja siinä korostuu vastuullisuus, yritysturvallisuuden tuntemus ja ongelmanratkaisutaidot. Kysymyksessä on ennen muuta palveluammatti, joka vaatii riittävän suomenkielen hallinnan ja hyvää fyysistä kuntoa. Vartijan koulutus antaa erinomaiset valmiudet nähdä, tutustua ja luoda ura kasvavalla ja monipuolisella turvallisuusalalla Securitas Oy:ssä. 

Koulutuksissa suoritetaan Turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto: Vartijan koulutus. Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus työllistyä Securitakselle vartijan työtehtäviin. Lisäksi opiskelija voi suorittaa Turvallisuusalan ammattitutkinnon loppuun oppisopimuksella.

Tule kuulemaan lisätietoja koulutuksesta infotilaisuuteen 9.1.2020 klo 13 alkaen. Infotilaisuus järjestetään Pirkanmaan TE-toimiston esittelytila Satiinissa.

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, esittelytila Satiini, 1. kerros.

Tutustu koulutushakuilmoitukseen ja jätä hyvä hakemus!

Koulutushakuilmoitus