Kalenteri

Uravalmennus 40 pv, Jämsä

Aloitusaika:
31.8.2020 9:00
Lopetusaika:
23.10.2020 15:15
Paikka:
Jämsä
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Uravalmennus 40 pv

Kurssinumero: 689325 (tarvitset tätä ilmoittautumiseen)

Haluatko päästä töihin tai opiskelemaan? Oletko vaihtamassa alaa? Vai mietitkö vielä seuraavaa askelta työ- tai opiskelu-urallasi? Uravalmennuksen aikana asiantunteva valmentaja auttaa sinua alasi löytämisessä ja sen saavuttamisessa. Uravalmennuksessa tuetaan ja ohjataan henkilöasiakasta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämisessä, ammatilliseen koulutukseen sekä lisä- ja/tai täydennyskoulutukseen hakeutumisessa ja työelämävalmiuksien kehittämisessä. Valmennuksen aikana on mahdollista suorittaa kaksi lupakorttia (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, tulityökortti, trukkikortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

40 päivän uravalmennus on suunnattu erityisesti pidempää ja laajempaa uravalmennusta tarvitseville asiakkaille. Mikäli koet, että sinulle riittäisi kevyempi ohjaus, katso tapahtumakalenterista 10 päivän uravalmennukset.

Valmennuksen aikana

  • tutustut erilaisiin ala- ja uravaihtoehtoihin
  • saat tietoa erilaisista opiskelu- ja tutkintovaihtoehdoista
  • täsmennät omia uratavoitteitasi ja suunnitelmiasi
  • teet konkreettista työ- ja/tai opiskelupaikan hakua yhdessä valmentajan kanssa

Valmennukseen kuuluu myös työssäoppimisjakso, jonka aikana voit löytää tulevan työpaikkasi ja/ tai testata työn tai alan soveltuvuutta sinulle. Voit myös jakson aikana käydä tutustumassa sinua kiinnostavaan oppilaitokseen ja opintoihin.

Esite (pdf)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. TE-toimisto on tarvittaessa yhteydessä sinuun sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, saat kutsukirjeen sähköpostitse ennen valmennuksen alkamisajankohtaa. Huomioithan, että ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.