<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Kuinka hyödynnän uusia digitaalisia palveluita?

Aloitusaika:
13.7.2018 9:00
Lopetusaika:
13.7.2018 11:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Huom! Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.

---

Verkkoluennon aikana käsitellään julkisten digitaalisten palveluiden tarjoamia mahdollisuuksia. Opit hyödyntämään uusia ja uudistuneita digitaalisia palveluita työnhaussa, palveluiden löytämisessä ja arjen asioinnin helpottamiseksi.

Oma asiointi -palvelu on työnhakijan ja työnantajan palvelukanava 24/7. Verkkoasiointi mahdollistaa TE-palveluiden asiakkuuden hoidon ja yhteydenotot ajasta ja paikasta riippumatta. Luennon aikana opit käyttämään palvelua tehokkaasti ja ymmärrät paremmin sen käytettävyyttä.

Työmarkkinatorin hakupalvelu on uusi tapa löytää omaa osaamista vastaavaa työtä. Valmennuksen aikana saat apua oman profiilin luomiseksi. Käyttämällä palvelua kehität työnvälityksen tulevaisuuden kohtaamisympäristöä ja olet uudenlaisen rekrytoinnin aallon harjalla.

Suomi.fi -verkkopalvelu yhdistää julkiset palvelut ja antaa tietoa elämän erilaisiin tilanteisiin. Se tarjoaa julkisen hallinnon asiakkaille pääsyn omiin tietoihin sekä sähköisiin viesteihin ja valtuuksiin helposti yhdestä paikasta. Valmennuksen aikana tutustumme Suomi.fi -verkkopalvelun tarjontaan mm. lomakkeiden löytymistä ja yrittäjyyttä pohtivien osalta.

Sisältö

  • Miten teen työllistymissuunnitelman Oma asioinnissa ja miten hyödynnän sitä työnhaussani? Miten jätän yhteydenottopyynnön?
  • Suunnitelman toteuttaminen ja työpaikka- sekä koulutusehdotukset Oma asiointi -palvelussa.
  • Suomi.fi -verkkopalvelun mahdollisuudet ja hyödyntäminen
  • Työmarkkinatorin hakupalvelu, profiili, avoimet paikat ym.

Pidä verkkopankkitunnukset käden ulottuvilla luennolle osallistuessasi ja voit samalla tutustua palveluihin. Voit myös esittää kysymyksiä chatissä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu luennolle oheisen linkin kautta. Luento on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Ilmoittautuminen luennolle

Tervetuloa mukaan!