Kalenteri

« Takaisin

Kouluttaudu puhtauspalvelualalle Kuopiossa ja Varkaudessa

Aloitusaika:
6.8.2020 11:00
Lopetusaika:
6.8.2020 11:30
Paikka:
MessiLive.fi Online-lähetys
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

OHJELMASISÄLTÖ: 

Opiskele alalle joka työllistää!

Koulutus on tarkoitettu puhtauspalvelualan työstä kiinnostuneille ja alalle soveltuville työnhakijoille. Koulutukseen hakeutuva voi olla jo puhtauspalvelualalla työskennellyt tai alalla uusi, joka haluaa ajan tasalla olevan ammattitaidon. Puhtauspalvelualan työ luokitellaan keskiraskaaksi, mikä edellyttää hyvää terveyttä.

Puhtauspalvelualalla voi työskennellä erityyppisissä kohteissa, kuten sairaaloissa, toimistoissa, teollisuudessa, kouluissa, päiväkodeissa, palvelu- ja hoitokodeissa, hotelleissa ja kiinteistöissä. Kohteesta riippuen työhön voi sisältyä puhtaanapidon ohella muitakin oheispalvelutehtäviä mm. ruokahuoltotehtäviä ja vuodehuoltotehtäviä. Alalla on erittäin hyvät työllistymismahdollisuudet koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä ja työllistyä erilaisiin puhtauspalvelualan ympäristöihin. Koulutus antaa valmiudet Laitoshuoltajan ammattitutkinnon/Toimitilahuoltajan ammattitutkinnon joko koko- tai osatutkinnon suorittamiseen tai Toimitilahuoltaja perustutkinnon koko- tai osatutkinnon suorittamiseen. Tutkinnot suoritetaan näyttötutkintoina, näytöin.

Lähetyksessä koulutuksesta lisää kertovat Savon ammattiopiston opettaja Tarja Matikainen ja Pohjois-Savon TE-toimiston työvoimakoulutusasiantuntija Jaana Kattainen.

Koulutus alkaa 21.9.2020 ja kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan. Katso lisätiedot: bit.ly/3ey0ubP . Hakuaika päättyy 23.8.2020

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko netissä www.MessiLive.fi , MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.