<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Kiinteistöasiantuntijaksi Sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluun

Aloitusaika:
23.1.2019 10:00
Lopetusaika:
23.1.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Pohjois-Savoon haetaan kokoaikaista kiinteistöasiantuntijaa hallinnoimaan vuokrattavien tilojen ja niihin liittyvien investointien valmistelua.
Tehtävässä tulee muodostaa kokonaiskuva Pohjois-Savon kiinteistökannasta, vuokrista ja investointitarpeiden tilanteesta sekä tulevasta kehityskuvasta, huomioiden myös uudistuva palveluverkosto. Lisäksi tehtävä sisältää tilankäyttöratkaisujen uudenlaisia toimintamalleja etenkin tilatehokkuuden näkökulmasta edellä mainittuun peilaten. Tehtävässä keskeisiä kumppaneita ovat Maakuntien tilakeskus oy:n henkilöt, Pohjois-Savon kuntien tiloista vastaavat henkilöt sekä Pohjois-Savon maakuntauudistuksen vastuuvalmistelijat.
Haettavalta edellytetään soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa, tilahallinnan ja liiketoiminnan kokemusta, taloushallinnon kokemusta, sekä julkishallinnon kokemusta.Työssä on hallittava etenkin MS Officen excelin käyttö. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää maakunnan alueella matkustamista, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Työn arvioitu aloitus ja kesto: aloitus mahdollisimman pian. Työn kesto vuoden 2019 loppuun.

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen klo 10.00 ja kysy paikoista tarkemmin joko paikan päällä TE-palvelut Messissä Kuopiossa tai seuraa lähetystä screeniltä IIsalmen Messissä (Karjalankatu 3, Iisalmi) tai osallistu netissä sivuiltamme, Youtube -kanavalta tai Facebook sivuiltamme, joiden kautta voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.

Vapaamuotoinen hakemuksen tulee toimittaa viimeistään 31.1.2019 klo 12.00 joko alla olevan linkin sivun lomakkeen kautta tai sähköpostitse tarja.miettinen@pohjois-savo.fi. www.pohjoissavo2019.fi/ajankohtaista-2/avoimet-tyopaikat.html