Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Menesty haastattelussa

Aloitusaika:
22.4.2020 9:00
Lopetusaika:
22.4.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Menesty haastattelussa -verkkoluennon aikana pääset pohtimaan vahvuuksiasi, osaamistasi sekä niiden esiintuomista työhaastattelussa. Huolellinen valmistautuminen antaa hyvät mahdollisuudet työhaastattelussa onnistumiseen.

Verkkoluento tarjoaa tilaisuuden oivalluksille ja antaa parempia valmiuksia työhaastattelussa menestymiseen. Valmennuksessa keskustellaan yhdessä monista työhaastatteluun liittyvistä asioista.

Sisältö

  • Miten tuoda oma osaaminen työhaastattelussa esille?
  • Millaisia asioita työnhaussa ja työhaastattelussa kannattaa korostaa?
  • Miten onnistua haastattelutilanteessa?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Verkkoluennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Tervetuloa mukaan!