Kalenteri

« Takaisin

Rekrytointi-info: HOHDE Finland

Aloitusaika:
19.9.2019 13:00
Lopetusaika:
19.9.2019 14:00
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Rekrytapahtuma, Työnantajatapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

HOHDE Finland tarjoaa suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkailleen. Kaikki tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteille on myönnetty CosmEthics ja Design from Finland –sertifikaatit.

Kasvavan kysynnän myötä HOHDE Finland palkkaa HOHDE -tiimiinsä lisää aidosti positiivisia ja myyntihenkisiä persoonia. Tehtävänäsi on puhelimitse kartoittaa asiakkaiden ihonhoitotottumuksia sekä markkinoida tuotteita heille käyttöön. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan tuote- / myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhönsä. Näin ollen myöskään aiempaa kokemusta myyntialalta ei välttämättä tarvitse. Oma aito kiinnostus kotimaisuuteen sekä kosmetiikkaan ovat eduksi työssä. Jokainen HOHDE -tiimiläinen saa myös itselleen käyttöönsä tuotteita, jolloin omat kokemukset voidaan välittää myös asiakkaille.

Joustavien työaikojen johdosta  jokaiselle tiimiläiselle voidaan räätälöidä työajat sekä kuukausittaiset työtuntimäärät henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan sopiviksi. Voit siis työskennellä kokopäiväisesti klo 8:45-16:00 sopimuksen mukaan joko määräajan tai toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aikatyö, niin kuukausittaiset tuntimäärät voit itse valita esim. 40 -100 tunnin välille kuukaudessa. Osa-aikatyö sopii siis hyvin esimerkiksi opiskelijalle, toisen työn oheen lisäansioiden lähteeksi, osa-aikaeläkeläiselle tai vaikka lapsiperheen kotiäidille.

Palkkaus koostuu kuukausittaisesta pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. Keskiansio on 14,2€/tunti. Palkkakattoa ei ole. HOHDE Finland tarjoaa myös mahdollisuuden edetä urallaan aina esimieheksi saakka.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä HOHDE Finlandin kanssa infotilaisuuden avoimista työpaikoista.


Aika: to 19.9. klo 13 (kesto noin 1 tunti)
Paikka: TE-toimiston Oulun asiointipaikka (Torikatu 34-40)

 

Info on avoin kaikille yrityksestä ja sen työmahdollisuuksista kiinnostuneille.

Lisätietoja: www.hohdekosmetiikka.fi