Kalenteri

Webinaari: Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen

Aloitusaika:
28.5.2020 10:00
Lopetusaika:
28.5.2020 11:30
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Miten tunnistan omaa osaamistani? Mistä kaikesta osaaminen voi koostua? Miten voisin sanoittaa osaamistani? Webinaarissa autamme sinua tunnistamaan omaa osaamistasi ja sanoittamaan osaamistasi osana työnhakua. Webinaarissa saat työkaluja ja vinkkejä oman osaamisesi tunnistamiseen käytännöllisten ja konkreettisten harjoitusten kautta. Pääset pohtimaan osaamistasi laajemmasta näkökulmasta.

Aika: 28.5. klo 10-11.30
Paikka: https://tyonhaunverkkopalvelu.webinarninja.com/series-webinars/2327/register

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.

Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko sarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.