<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Tahto Group etsii IT-alan osaajia Kuopioon

Aloitusaika:
20.8.2019 10:00
Lopetusaika:
20.8.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Helsinkiläinen Tahto Group Oy hakee kahta tekijää Kuopioon avautuvalle toimipisteelleen

  • Teknistä asiantuntijaa, jonka tehtävänä on asiakkaiden Microsoft 365 ja Azurepilvipalveluihin liittyvä tekninen tuki ja konsultointi, työtehtävät tukipalvelun ja konsultin roolin rajapinnassa sekä valmius osallistua vaativiinkin pilviratkaisuihin liittyviin projekteihin.
  • Tietotyön asiantuntijaa, jonka tehtävänä on asiakkaiden Office 365 palveluihin ja tietotyön tapojen ja käytäntöjen muutokseen liittyvä konsultointi sekä esimerkiksi Sharepoint / Teams ratkaisujen tekniset projektit eri asiakkaille. 

Hakijoilta toivotaan työtaustaa IT-alalta ja pilvipalveluiden parista jo vähintään muutamalta vuodelta ja mielellään taustalle alan koulutusta. Kokemus, näkemys ja osaaminen Microsoftin pilvipalveluista ja -ratkaisuista sekä tekniset ammatilliset sertifioinnit näihin liittyen ovat plussaa. Uudet tekijät pääsevät vaikuttamaan vahvasti uuden yksikön toiminnan kehittymiseen ja omaan työnkuvaansa. Yksikön toiminta käynnistyy heti, kun sopivat osaajat on löydetty. Kielitaidon osalta Suomen ja Savon kielten sekä englannin ymmärrys on välttämätöntä. Ajokortti ja oma auto Pohjois-Savon alueella on plussaa. Työtehtävät ovat innostavia ja haastavia, joten hakijoiden odotetaan kykenevän päivittäiseen liikkuvaan toimistotyöhön ja omaavan hyvän stressin- ja paineensietokyvyn välillä hektistenkin päivien varalle.

Tahto Group Oy on uuden ajan IT-kumppani, joka tulee toimimaan Kuopiossa samalla ihmisläheisellä tavalla kuin Helsingissäkin. Lue lisää yrityksestä: tahtogroup.fi/

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen Messissä.