<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Erottuva CV ja hakemus aloittelijoille

Aloitusaika:
20.2.2018 9:00
Lopetusaika:
20.2.2018 15:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:
  • Millainen on hyvä ansioluettelo ja hakemus?
  • Miten omaa hakemusta tai ansioluetteloa voi muokata?

Tämä ryhmä on suunnattu työnhakijoille, jotka haluavat kehittää työnhakuasiakirjojaan perusteista lähtien. Valmennuksen aikana saat työkaluja siihen, millä tavalla ansioluetteloa ja työhakemusta kannattaa lähteä muotoilemaan.

Valmennuksessa tehdään harjoituksia, viilataan omia työnhakuasiakirjoja sekä käydään yhdessä keskustellen läpi CV:n ja hakemuksen perusasioita. Valmennuksen lopuksi saat aikaa työskennellä omien asiakirjojesi kanssa ohjatusti ja saat niihin palautetta. Jos sinulla on olemassa vanha CV- tai hakemuspohja, kannattaa ne ottaa valmennukseen mukaan esimerkiksi muistitikulla, omalla kannettavalla tietokoneella tai sähköpostin liitetiedostona.

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, 33100 Tampere. Tietokonetila Sertinki (1. krs)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu valmennukseen oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Ilmoittautuminen on sitova. Perua voi perustellusta syystä. Jos ryhmä on täynnä, katso tapahtumakalenterista seuraava itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu siihen.


Tervetuloa!