<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

StaffPointin infotilaisuus avoimista työtehtävistä Espanjassa

Aloitusaika:
1.12.2017 13:00
Lopetusaika:
1.12.2017 15:30
Paikka:
Loimaa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Varsinais-Suomi
Kuvaus:

Paikka: Varsinais-Suomen TE-toimisto, Vareliuksenkatu 2 A 3 krs, Loimaa

Oletko haaveillut jättäväsi marraskuun koleat ilmat taaksesi? Oletko haaveillut työskentelystä Välimeren ilmastossa? Jos olet, tule kuuntelemaan mahdollisuudesta lähteä Espanjaan vakituisiin töihin.

Tässä työnantajan terveiset:

"StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella aivan Fuengirolan keskustassa. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Nyt työllistämme vakituiseen työsuhteeseen Fuengirolaan palveluneuvojia Telian kauppiaspalvelutiimiin. Tehtävässä autat ja tuet Telian myyjiä ja jälleenmyyjiä heidän arjessaan, olet varmistamassa myyjiemme onnistumisen erilaisissa myyntitilanteissa sekä olet mukana myyjien osaamisen kehittämisessä. Työ tapahtuu chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä ja työaika sijoittuu kauppojen aukioloaikojen mukaisesti.

Haemme myös myyntineuvottelijoita Telian telesales tiimiimme. Tehtävässäsi myyt tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille asiakkaille. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle – vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?

Avoimia paikkoja on useita ja työt alkavat Espanjassa mahdollisimman pian. Sinulla on myös mahdollisuus alkuperehdytykseen Suomessa ennen Espanjaan lähtöä, mikäli et pysty heti muuttamaan.

StaffPoint ja Telia pitävät infotilaisuuden näistä työmahdollisuuksista Varsinais-Suomen TE-toimistossa Loimaalla perjantaina 1.12 klo 13 alkaen. Infotilaisuus kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä keskustelemaan StaffPointin ja Telian edustajien kanssa sekä mahdollisuus työhaastatteluun näihin tehtäviin."

Lisätietoja tilaisuudesta: Hanna Peri, Asiakkuuspäällikkö StaffPoint, p. 050 511 748 / hanna.peri@staffpoint.fi

Avoimet työpaikat löydät työnantajan sivuilta oheisista linkeistä

Myyntineuvottelija

Palveluneuvoja

Tervetuloa!