<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

CV-netti työnhaussa -verkkoluento

Aloitusaika:
16.11.2017 9:00
Lopetusaika:
16.11.2017 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tällä verkkoluennolla kerrotaan, miten voit hyödyntää CV-nettiä työnhaussa.

Verkkoluento on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia palvelusta, jossa työnantaja ja työntekijä kohtaavat. Luennon aikana saat vinkkejä, joiden avulla voit parantaa työllistymismahdollisuuksiasi, pääset tutustumaan CV-netti -profiilin tekemiseen ja sen hyötyihin. Käymme lyhyesti läpi myös työnhaun asiakirjoihin ja piilotyöpaikkoihin liittyviä asioita.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle (Webinar):

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta verkkoluennolle ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuessasi ensimmäisen kerran verkkoluennon seuraajaksi, rekisteröidyt Webinar-järjestelmän käyttäjäksi Sign Up –toiminnon kautta. Rekisteröityminen tapahtuu antamalla oma sähköpostiosoite (Email) ja määrittämällä salasana (New password).

Mikäli olet tehnyt rekisteröinnin jo aiemmin, voit ilmoittautua uudelle verkkoluennolle kirjautumalla sisään Log In –toiminnon kautta aiemmin määrittämälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Omaa Webinar –profiilia muokataan järjestelmän My Account –näkymän kautta. Näkymän Edit Profile –kohdassa voit kirjata käyttäjänimeksesi (Username) nimen, jonka haluat näkyvän mm. Webinar-chatissa. Käytettävä nimi voi olla esimerkiksi vain pelkkä etunimesi. Muista tallentaa (Save) tekemäsi muutokset.

Verkkoluentoa voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chatiin. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.


Tervetuloa!